Adecco Finland Oy

Keikkatyö erikoistavarakaupassa Vaasassa

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 23.08.2024, 13:11
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Keikkatyö erikoistavarakaupassa Vaasassa

Kiinnostaako keikkatyö erikoistavarakaupassa?
Haemme nyt asiakkaallemme Vaasaan asiakaspalveluhenkisiä kassamyyjiä. Meillä on töitä niin työuransa alussa oleville kuin kokeneemmillekin osaajille.

TYÖTEHTÄVÄT

Kassamyyjän pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu kassatyöskentely ja asiakaspalvelu. Työ on keikkaluontoista ja työtä on tarjolla asiakkaamme tarpeesta riippuen. Työntekopaikka sijaitsee Vaasassa ja työajat sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaisesti, yleisimmin aikavälille 10-20.

ODOTAMME SINULTA

Menestyäksesi tehtävässä sinulta tulee löytyä reipasta, itsenäistä ja ahkeraa työotetta. Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Myyjän tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Aiempaa taustaa kaupan alan työtehtävistä ei vaadita, mutta mahdollinen kokemus asiakaspalvelusta tai kaupan alalta katsotaan kuitenkin eduksi.

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian,kuitenkin viimeistään 30.9.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja Adeccolla paikasta antaa sähköpostitse Janne Henriksson , janne.henriksson@adecco.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: