Adecco Finland Oy

Kalustetyöntekijä Messukeskukseen (Osa-aikainen)

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 02.09.2024, 13:38
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Kalustetyöntekijä Messukeskukseen (Osa-aikainen)

TYÖTEHTÄVÄ

Haemme uutta kalustetyöntekijää näköalapaikalle Helsingin messukeskuksen Kongressiyksikön kalustepalveluun. Kalustetyöntekijän toimenkuvaan kuuluu kongressi- ja toimitilojen kalustamista erilaisia tapahtumia varten, asiakaspalvelua ja muita tuotantoyksikön tehtäviä. Työ sisältää myös pienimuotoista kalusteiden kunnostusta ja huoltotyötä.

Työ on vuorotyötä ja työajat ovat vaihtelevia Messukeskuksen kausiluontoisesta toiminnasta johtuen. Työ sopii mainiosti esimerkiksi toisen työn ohelle tai opiskelijalle, koska saat itse päättää mitä tarjotuista vuoroista haluat tehdä. Työajat sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin. Myös satunnaisia viikonloppuja on tarjolla. Tällä hetkellä tarve olisi juuri aamuvuorojen tekijöille.

Kalustetyöntekijänä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi / rekrytoidut asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme joustavan työn viihtyisässä ympäristössä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa. Pääset osaksi tiivistä, mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä. Palkassa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan TES:siä.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme sinulta positiivista palveluasennetta ja joustavuutta, sillä työajat ja työmäärät voivat vaihdella vuoroista riippuen. Hyvä fyysinen kunto sekä kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, sillä kävelykilometrejä saattaa vuoron aikana kertyä useampia.

Arvostamme sinussa
– aloitteellisuutta
– tarkkuutta
– ripeää ja aktiivista otetta työhön.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävään nettisivujemme kauttaa 22.9.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä rekrytoinnista/hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:
Sanna Lehtinen, sanna.lehtinen@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
kalustetyöntekijä, tapahtumatyöntekijä, keikkatyö, Messukeskus, Pasila, Suomen Messut, Adecco

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: