Åbo Akademi

Koordinator vid utbildningsserivce

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 30.08.2024, 16:00
  • Suljettu 16.09.2024, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koordinator vid utbildningsserivce

Åbo Akademi lediganslår en anställning som koordinator vid utbildningsserivce för tiden 25.10.2024-30.8.2025. Anställningen är ett vikariat. Placeringsorten är Åbo.

Utbildningsservice, som är en del av Åbo Akademis Universitetsservice, är en serviceorganisation med uppgift att erbjuda service inom utbildningsfrågor till Åbo Akademis studerande, personal, kommande studerande och sökande. Koordinatorn ingår i olika team som jobbar med frågor och stöd relaterade till studerandes välmående och utkomst. Koordinatorn ger service till studerande och personal både i Åbo och Vasa.

Arbetsuppgifter
Till koordinatorns uppgifter hör

  • koordinering av arbete som berör studerandes välmående, hit hör bl.a. olika projekt inom välmående, analysering och åtgärder av resultat i studerandeenkäter i den mån dessa handlar om välmåendefrågor samt samarbete med andra aktörer inom tredje sektorn. 
  • att koordinera samt utveckla studieorienteringen samt tutorverksamheten vid Åbo Akademi. Hit hör bland annat verksamheter som främjar nya studerandes integration i studielivet. 
  • koordinering av tillgänglighetsfrågor och likabehandlingsfrågor inom Utbildningsservice, hit hör bl.a. också anhållan om specialarrangemang vid urvalsprov samt att fungera som utredare i samband med SORA frågor i antagningen. 
  • Koordinering av studiesociala frågor och frågor som gäller studerandes utkomst. 
  • Koordinering av Åbo Akademis stipendier för studerande och koordinerar verksamheten i samarbete med fakultetskanslier och övrig förvaltning inom ÅA. 

Koordinatorn är aktivt med och utvecklar arbetsprocesser och de IT-system som används inom verksamheten. Övriga uppgifter är både intern och extern kommunikation, uppdatering av webben samt sociala media. 

Vid nyanställning tillämpas prövotid.

Kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av tillgänglighetsarbete med unga studerande och erfarenhet av arbete som tangerar välmåendefrågor, högre högskoleexamen, goda språkkunskaper (engelska, svenska, finska), god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Lön
Lönen följer kravnivå 8 enligt kravnivåramen för övrig personal. Till den uppgiftsrelaterade lönedelen tillkommer en på prestationer baserad individuell lönedel. Tabell för universitetens lönesystem.

Ansökan
Ansökningarna skall vara Åbo Akademi tillhanda senast den 16.9.2024 kl 15.00. Ansökan inlämnas via universitetets elektroniska ansökningsformulär nedan (www.abo.fi/rekrytering). Till ansökan bifogas CV.

Information
Närmare information ges av områdeschef Gurli-Maria Gardberg, gurli-maria.gardberg[a]abo.fi, tfn +358 (0)46 9215 965 eller i frågor gällande rekryteringsprocessen HR-specialist Malin Österholm-Liljedahl, malin.osterholm-liljedahl[a]abo.fi.

Osaamisalue: