A-klinikka oy

Ohjaaja

  • Sijainti Salo
  • Julkaistu 17.09.2024, 16:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule meille tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.   

Haemme Vieroitushoitoyksikköön Saloon ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.10.-31.12.2024.

Vieroitushoitoyksikkö Salo tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa täysi-ikäisille päihteiden käyttäjille ja muista riippuvuusongelmista kärsiville, joille avohoitopalvelut eivät ole riittäviä tai tarkoituksenmukaisia. Hoidon tarve voi liittyä esimerkiksi alkoholiin, huumeisiin tai lääkkeisiin. Vieroitushoitoyksikön kanssa samoissa tiloissa toimii selviämishoitoasema, jossa toteutettava selviämishoito on perustason sairaanhoitoa, jonka tärkein tehtävä on estää ja hoitaa päihtymystilan aiheuttamat akuutit komplikaatiot sekä turvata asiakkaan turvallinen selviäminen päihtymystilasta.

Ohjaajan tehtävät

Ohjaajana hoidat kokonaisvaltaisesti erilaisia ja eriasteisia riippuvuuksia sairastavia asiakkaita osana moniammatillista tiimiä. Työhön sisältyy asiakkaiden vastaanottoa, hoidontarpeen arviointia, hoitosuunnitelmien laatimista, lääkkeellistä ja lääkkeetöntä hoitoa sekä sosiaalista tukemista, ohjaamista ja neuvontaa. Lisäksi annat terveysneuvontaa, ohjaat ryhmiä sekä teet yhteistyötä asiakkaan verkoston ja avohoidon kanssa. Työ on vuorotyötä ja sijoittuu vieroitushoitoyksikköön ja selviämishoitoasemalle sekä A-klinikkayhteisö Saloon.

Mitä tarjoamme

Työ on mielenkiintoista ja haastavaa sekä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä päihde- ja mielenterveystyön ammattilaisena organisaatiossa, joka tarjoaa huippuosaamisen alalta. Meillä saat kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen tiimin tuen, jatkuvan työnohjauksen ja mukavat työkaverit. Palkitseminen meillä on tasa-arvoista ja yhdenmukaista. Palkkaus on kokemuksesi mukaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Tehtävästä voidaan maksaa myös henkilö- ja tehtäväkohtaista lisää lisäkoulutusten sekä erityisosaamisen perusteella. 

Tervetuloa meille tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä.

Mitä edellytämme

Tehtävä edellyttää lähihoitajan tutkintoa ja lääkehoidon osaamista, mutta huomioimme myös alan opiskelijat riittävällä osaamisella. Toivomme sinulta kehittämismyönteisyyttä ja innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.  Asiakaskokemus on meille ehdottoman tärkeää, joten toivomme että olet helposti lähestyttävä ja ymmärrät hyvän asiakaskokemukseen tarvittavat elementit. Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, ryhmän ohjaamistaitoja sekä suoritettuja lääkehoidon lupia, mutta nämä eivät ole välttämättömiä. Lääkehoidon luvat voit suorittaa myös työsuhteesi alussa. Työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § :n mukaista rokotussuojaa.

Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Elisabeth Mäentausta, p. 040 136 8107, elisabeth.maentausta@a-klinikka.fi.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tutustu toimintaamme tarkemmin: Vieroitushoitoyksikkö Salo

Osaamisalue: