A-klinikka oy

Ohjaaja

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 16.09.2024, 16:00
  • Haku päättyy 27.09.2024, 23:59
  • 27.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.     

Haemme Stoppari Lahteen ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.10.-31.12.2024.

A-klinikka Oy:n Stopparit tarjoavat laadukkaita lastensuojelun sijaishuollon palveluja nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaanotetuille nuorille. Stoppareiden palveluihin sisältyvät hoidollinen pysäytys ja hoidon tarpeen arviointi sekä kuntouttava hoito. Palveluista muodostuu nuoren tarpeiden mukainen hoitoketju. Tavoitteena on edistää nuorten ja heidän perheidensä kuntoutumista ja hyvinvointia.

Ohjaajan tehtävä

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu nuoren omaohjaajuuden prosessista vastaaminen yhdessä muun työryhmän kanssa. Omaohjaajuuteen sisältyy nuoren hoito ja kasvatussuunnitelman laatiminen yhteistyössä verkoston kanssa ja sen toteuttaminen arjessa, nuoren kokonaistilanteen arviointi erilaisten kartoitusten ja haastatteluiden avulla sekä saadun tiedon raportointi työryhmälle ja muulle verkostolle. Lisäksi työhön kuuluu yhteisön arjen tehtävien ohjaamista ja nuorten rinnalla kulkemista. 

Hakijalta edellytämme

  • Sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja, nuoriso-ohjaaja yms.) 
  • Tahtoa työskennellä haastavastikin oireilevien nuorten kanssa 
  • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • Tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja

Valitulla henkilöllä on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Mitä tarjoamme

Pääset mukaan tekemään vaikuttavaa työtä nuorten ja heidän perheidensä auttamiseksi. Mahdollisuutenasi on myös kasvattaa osaamistasi moniammatillisessa tiimissä yrityksessä, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Kannustamme ja tuemme myös lisäkouluttautumistasi. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön, tukea motivoituneilta ja osaavilta työkaverilta sekä laadukkaan työnohjauksen. 

A-klinikka Oy:n palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän palkka kuukaudessa on kokemuslisien mukaisesti 2555 – 2747 €. Lisäksi maksetaan vuorotyöstä aiheutuvat lisät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävästä voidaan maksaa myös henkilö- sekä tehtäväkohtaista lisää lisäkoulutusten ja erityisosaamisen perusteella.

Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Minna Juopperi, p. 050 437 3710 , minna.juopperi@a-klinikka.fi.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia aktiivisesti läpi ja haastattelut voidaan aloittaa hakuajan aikana.

Tutustu toimintaamme tarkemmin: Stoppari Lahti

Osaamisalue: