A-klinikka oy

Ohjaaja

  • Sijainti Salo
  • Julkaistu 12.09.2024, 17:45
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.

Haemme A-klinikkayhteisö Saloon ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.10.-31.12.2024

A-klinikkayhteisö Salo tarjoaa täysi-ikäisille päihde- ja mielenterveysongelmaisille ympärivuorokautista tavoitteellista laitoshoitoa. Yksikössä työskentelee mukava moniammatillinen tiimi, johon kuuluu sairaanhoitajia, ohjaajia, sosiaaliohjaaja ja lääkäri. Hoidon avulla tuetaan asiakkaan päihteettömyyttä ja haetaan ratkaisuja koko elämänhallinnan parantamiseen erilaisin menetelmin asiakkaan omia voimavaroja hyödyntäen. Yksikön välittömässä läheisyydessä sijaitsevat vieroitushoitoyksikkö ja selviämishoitoasema, joiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä ja joka on osaltaan tarvittaessa mahdollistamassa asiakkaan keskeytymätöntä hoitopolkua.

Ohjaajan tehtävät

Haemme nyt työryhmäämme mukaan ohjaajaa, joka vahvistaisi ammattitaitoista työporukkaamme omalla osaamisellaan. Yksikön hoitajana hoidat kokonaisvaltaisesti erilaisia ja eriasteisia riippuvuuksia sairastavia asiakkaita osana tiimiä. Työhön sisältyy asiakkaiden vastaanottoa, hoidontarpeen arviointia, hoitosuunnitelmien laatimista, lääkkeellistä ja lääkkeetöntä hoitoa sekä sosiaalista tukemista, ohjaamista ja neuvontaa. Lisäksi annat terveysneuvontaa, ohjaat ryhmiä sekä teet yhteistyötä asiakkaan verkoston ja avohoidon kanssa.  Työ on kolmivuorotyötä. 

Mitä edellytämme

Tehtävässä edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai että olet alan opiskelija. Ajokortti on tehtävässä välttämätön. Hyvä asiakaskokemus on meille ehdottoman tärkeää, joten arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Ammattitaitoinen työryhmämme auttaa ja ohjaa varmasti, joten alan konkari sinun ei tarvitse valmiiksi olla. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Mitä tarjoamme

Työ on mielenkiintoista ja haastavaa sekä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä päihde- ja mielenterveystyön ammattilaisena organisaatiossa, joka tarjoaa huippuosaamisen alalta. Meillä saat myös: 

  • moniammatillisen tiimin tuen
  • hyvän perehdytyksen
  • jatkuvaa työnohjausta
  • apua ja tukea työryhmässäsi työskentelevältä lähiesihenkilöltäsi

Yksityisen sosiaalipalveluajan TES:iin pohjautuvan peruspalkan lisäksi tarjoamme tehtäväkohtaista ja henkilökohtaista lisää A-klinikan palkkaperusteiden mukaisesti esimerkiksi oman osaamisesi perusteella.

Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Elisabeth Mäentausta, elisabeth.maentausta@a-klinikka.fi, 040 136 8107.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tutustu toimintaamme tarkemmin: A-klinikkayhteisö Salo

Osaamisalue: