A-klinikka oy

Ohjaaja

  • Sijainti Päijät-Häme
  • Julkaistu 22.07.2024, 9:00
  • Suljettu 06.08.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja

A-klinikka Oy:n Stopparit tarjoavat laadukkaita lastensuojelun sijaishuollon palveluja nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaanotetuille nuorille. Stoppareiden palveluihin sisältyvät hoidollinen pysäytys ja hoidon tarpeen arviointi sekä kuntouttava hoito. Palveluista muodostuu nuoren tarpeiden mukainen hoitoketju. Tavoitteena on edistää nuorten ja heidän perheidensä kuntoutumista ja hyvinvointia.

Haemme nyt kahta ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1-15.9 väliselle ajalle.

Pääasialliset tehtävät

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu nuoren omaohjaajuuden prosessista vastaaminen yhdessä muun työryhmän kanssa. Omaohjaajuuteen sisältyy nuoren hoito ja kasvatussuunnitelman laatiminen yhteistyössä verkoston kanssa ja sen toteuttaminen arjessa, nuoren kokonaistilanteen arviointi erilaisten kartoitusten ja haastatteluiden avulla sekä saadun tiedon raportointi työryhmälle ja muulle verkostolle. Lisäksi työhön kuuluu yhteisön arjen tehtävien ohjaamista ja nuorten rinnalla kulkemista.

Mitä edellytämme?

Edellytämme hakijalta vähintään sosiaali- ja/tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja, nuoriso-ohjaaja yms.) ja tahtoa työskennellä haastavastikin oireilevien nuorten kanssa. Lisäksi toivomme sinulta kehittämismyönteisyyttä, innostunutta otetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa

Mitä tarjoamme työntekijälle?

Pääset mukaan tekemään vaikuttavaa työtä nuorten ja heidän perheidensä auttamiseksi.
Mahdollisuutenasi on myös kasvattaa osaamistasi moniammatillisessa tiimissä yrityksessä, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Kannustamme ja tuemme myös lisäkouluttautumistasi.
Annamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön, tukea motivoituneilta ja osaavilta työkaverilta sekä laadukkaan työnohjauksen.
Tarjoamme myös laajan työterveyshuollon sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.
A-klinikka Oy:n palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän palkka kuukaudessa on kokemuslisien mukaisesti 2555 – 2747 €. Lisäksi maksetaan vuorotyöstä aiheutuvat lisät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävästä voidaan maksaa myös henkilö- sekä tehtäväkohtaista lisää lisäkoulutusten ja erityisosaamisen perusteella.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Minna Juopperi (minna.juopperi@a-klinikka.fi)

Osaamisalue: