A-Katsastus Oy

Katsastajia

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 14.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Katsastajia

Tule meille A-Katsastukseen KATSASTAJAKSI

A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija.

Haemme mekaanikkoja katsastajakoulutettavaksi Vaasaan.

Koulutukseen voivat lisäksi osallistua mm. auto- ja konetekniikan insinöörit ja teknikot. Meillä on myös paikkoja auki valmiille katsastajille! Kaikki työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja panostammekin työtyytyväisyyden lisäksi henkilöstömme koulutukseen sekä ammattiosaamiseen. Tukenasi on myös osaava tiimi. Monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus kehittyä tuo mielekkyyttä sekä vaihtelua päivääsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa – kotimaisessa konsernissa sekä kattavat henkilöstöedut, kuten työterveyshuolto, merkittäviä etuja tarjoava sairauskassa, erilaisia alennuksia, ePassin urheilu-, kulttuuri- ja työhyvinvointietu sekä lounas- ja pyöräetu.

Toivoisimme sinulta

Katsastajan työhösi kuuluu kevyen- ja raskaankaluston määräaikaiskatsastukset, joten toivoisimme sinulta lähtökohtaisesti löytyvän kevyenkaluston määräaikaiskatsastusoikeudet.

Arvostamme, jos sinulta löytyy lisäksi erikoiskatsastusoikeudet.

Mikäli sinulla ei kuitenkaan ole vielä tarvittavia oikeuksia, niin ei hätää – tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua ja hankkia ne!

Katsastajakoulutukseen pääseminen edellyttää jonkun seuraavista peruskoulutuksista:

  • Mekaanikko (ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto tai ammattitutkinto)
  • Auto- tai konetekniikan opintosuunnalta valmistunut insinööri
  • Kolmannen vuosikurssin insinööriopiskelija (Opiskelijakin voi kouluttautua katsastajaksi, mikäli hän on suorittanut vähintään 30 opintopistettä vaatimuksiin kuuluvia ajoneuvotekniikan perus- ja ammattiopintoja tai muita soveltuvia konetekniikan perus- ja ammattiopintoja.)

Lisäksi vaaditaan puoli vuotta ajoneuvoalan korjaamokokemusta tai tätä vastaava kokemusta.

Jätä hakemus viimeistään 30.9.2024 ja tutustu tarkemmin tutkintovaatimuksiin oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esihenkilöt Tom Lindström, tom.lindstrom@a-katsastus.fi 045 632 3302 ja Kenneth Skog, kenneth.skog@a-katsastus.fi 040 489 1018

A-Katsastus

Osaamisalue: ,