Waahto Group

Vuoropäällikkö keittiö 5 paikkaa, Waahto Brewhouse, Wirta Pizza & Pasta, Hawanna Summer Paradise, Huwila Bar & Kitchen

  • Sijainti Savonlinna
  • Julkaistu 18.12.2024, 12:24
  • Haku päättyy 31.05.2025, 0:00
  • 31.05.2025, 0:00

Vuoropäällikkö keittiö 5 paikkaa, Waahto Brewhouse, Wirta Pizza & Pasta, Hawanna Summer Paradise, Huwila Bar & Kitchen

Tule viettämään ikimuistoinen kesä Savonlinnaan ja työskentele samalla huipputiimissä!

Waahto Group hakee innokkaita työntekijöitä kesäkaudelle 2025 monipuolisiin tehtäviin, kuten vuoropäälliköiksi, à la carte -tarjoilijoiksi, baarimikoiksi, kokeiksi, tiskareiksi, jäätelönmyyjiksi ja blokkareiksi.

Olitpa kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa, tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä. Kesän aikana pääset oppimaan alan asiantuntijoilta ja saat kattavan perehdytyksen, joka tukee sinua roolissasi ja auttaa sinua menestymään työtehtävissäsi.

Vapaa-ajalla voit nauttia auringonlaskuista upeissa Olavinlinnan maisemissa, juoda aamukahvit tunnelmallisella torilla ja kokea paikallisen vieraanvaraisuuden. Savonlinnan kesä on täynnä elämyksiä tule meille töihin ja yhdistä työ ja huvi!

MITÄ TARJOAMME SINULLE:

Upean ja kansainvälisen työympäristön Saimaan saaristokaupungin sydämessä
Mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja itsesi kehittämiseen
Laajat ja kattavat henkilökuntaedut Waahto Groupin tiimissä
Tarvittaessa tukea majoituksen löytämisessä

Jos olet positiivinen tiimipelaaja ja täytät hakukriteerimme, saatat olla juuri se henkilö, jota etsimme!
Laita hakemus osoitteessa https://www.waahto.fi/avoimettyopaikat ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Työkieli
-suomi
-Englanti

Waahto Group is looking for employees for the summer season 2025 for various roles from shift managers to à la carte waiters, from bartenders to cooks and dishwashers, ice cream workers to floor staff.

Whether you’re an experienced pro or just starting your career, during the summer you’ll gather incredible knowledge and skills for future jobs in an international environment. You’ll learn from our permanent staff, who will quickly familiarize you with the way things are done and induct you into your duties with solid professionalism.

In your free time, watch the sunset in the national landscape around Olavinlinna, enjoy morning coffee at the bustling market square, and be charmed by the hospitality of the locals.

A summer in Savonlinna is something you’ll want to experience, so come work with us and combine work and fun!

WE OFFER OUR STAFF:

A pleasant, international, and diverse working environment in the Saimaa archipelago city
The opportunity to learn new things and develop oneself
Extensive staff benefits from Waahto Group
Assistance in finding accommodation if needed

If you’re a good person and meet our application criteria, you’re likely the person we’re looking for.

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ

Keittiön vuoropäällikkönä olet keittiöpäällikön oikea käsi, ja pääset varmistamaan päivittäisten rutiinien sujuvuuden sekä ottamaan vastuuta tiimin työskentelystä. Tehtävässä yhdistyvät operatiivinen johtaminen ja tiimityöskentelyn koordinointi, tarjoten sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti dynaamisessa työympäristössä.

NÄILLÄ OMINAISUUKSILLA PÄÄSET HOMMASSA ALKUUN

-Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
-Oma-aloitteisuutta ja nopeus oppia uutta
-Positiivinen asenne työntekoa kohtaan
-Kyky kestää fyysistä työtä
-Rauhallisuus kiireen keskellä
-Ymmärrys ravintolan keskeisistä tunnusluvuista
-Perustiedot teknisistä laitteista
-Perustiedot tilauskanavista
-Ymmärrys hävikin minimoinnin tärkeydestä
-Perustieto ruoan katteen muodostamisesta
-Hygieniapassi

Työkieli
-suomi
-englanti

KITCHEN SHIFT LEADER

As a Kitchen Shift Leader, you will help the Head Chef ensure the smooth running of daily routines and take responsibility for the team’s work.

QUALITIES THAT WILL GET YOU STARTED IN THE JOB

-Previous experience in similar roles
-Proactive and quick to learn new things
-Positive attitude towards work
-Not afraid of physical work
-Don’t get rattled in busy times
-Understanding of the restaurant’s key performance indicators
-Basic knowledge of technical equipment
-Basic knowledge of ordering channels
-Understanding the importance of minimizing waste
-Understanding the basic concept of food margin
-Hygiene passport

Working languages
Finnish
English

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-37.5 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Kokemuksen mukaan
Työskentelyaika:Arkisin, Viikonloppuisin, Vuorotyö
Paikkoja:5
Hakuohjeet:Lisätietoja rekry@waahto.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Waahto Group

Unohtumattomia elämyksiä Saimaan rannalla.