Keittiöpäällikkö, 4 paikkaa. Huwila Bar & Kitchen, Wirta Pizza & Pasta, Waahto Brewhouse, Hawanna Summer Paradise
- Sijainti Savonlinna
Julkaistu 18.12.2024, 13:27 - Haku päättyy 31.05.2025, 0:00
Keittiöpäällikkö, 4 paikkaa. Huwila Bar & Kitchen, Wirta Pizza & Pasta, Waahto Brewhouse, Hawanna Summer Paradise
Tule viettämään ikimuistoinen kesä Savonlinnaan ja työskentele samalla huipputiimissä!
Waahto Group hakee innokkaita työntekijöitä kesäkaudelle 2025 monipuolisiin tehtäviin, kuten vuoropäälliköiksi, à la carte -tarjoilijoiksi, baarimikoiksi, kokeiksi, tiskareiksi, jäätelönmyyjiksi ja blokkareiksi.
Olitpa kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa, tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä. Kesän aikana pääset oppimaan alan asiantuntijoilta ja saat kattavan perehdytyksen, joka tukee sinua roolissasi ja auttaa sinua menestymään työtehtävissäsi.
Vapaa-ajalla voit nauttia auringonlaskuista upeissa Olavinlinnan maisemissa, juoda aamukahvit tunnelmallisella torilla ja kokea paikallisen vieraanvaraisuuden. Savonlinnan kesä on täynnä elämyksiä tule meille töihin ja yhdistä työ ja huvi!
MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Upean ja kansainvälisen työympäristön Saimaan saaristokaupungin sydämessä
Mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja itsesi kehittämiseen
Laajat ja kattavat henkilökuntaedut Waahto Groupin tiimissä
Tarvittaessa tukea majoituksen löytämisessä
Jos olet positiivinen tiimipelaaja ja täytät hakukriteerimme, saatat olla juuri se henkilö, jota etsimme!
Laita hakemus osoitteessa https://www.waahto.fi/avoimettyopaikat ja olemme sinuun pian yhteydessä!
Työkieli
-suomi
-Englanti
Do you want to work in Finland’s most beautiful summer city, Savonlinna?
If you answered yes to the question, you’re already one step closer to the greatest summer job ever.
Waahto Group is looking for employees for the summer season 2025 for various roles from shift managers to à la carte waiters, from bartenders to cooks and dishwashers, ice cream workers to floor staff.
Whether you’re an experienced pro or just starting your career, during the summer you’ll gather incredible knowledge and skills for future jobs in an international environment. You’ll learn from our permanent staff, who will quickly familiarize you with the way things are done and induct you into your duties with solid professionalism.
In your free time, watch the sunset in the national landscape around Olavinlinna, enjoy morning coffee at the bustling market square, and be charmed by the hospitality of the locals.
A summer in Savonlinna is something you’ll want to experience, so come work with us and combine work and fun!
WE OFFER OUR STAFF:
A pleasant, international, and diverse working environment in the Saimaa archipelago city
The opportunity to learn new things and develop oneself
Extensive staff benefits from Waahto Group
Assistance in finding accommodation if needed
If you’re a good person and meet our application criteria, you’re likely the person we’re looking for.
KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ
Keittiöpäällikkönä vastaat keittiön kokonaisvaltaisesta toiminnasta ja sen jatkuvasta kehittämisestä. Roolissasi korostuvat laadukkaan ruokatuotannon varmistaminen, kustannustehokas toiminta ja innovatiivisten makuelämysten luominen. Johdat keittiötiimiä tavoitteellisesti ja inspiroivalla otteella, huolehtien henkilöstön osaamisen kehittämisestä ja sujuvasta yhteistyöstä muiden toimintojen kanssa. Tämä tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää johtamistaitojasi, vaikuttaa keittiön liiketoiminnalliseen menestykseen ja jättää oma kädenjälkesi asiakaskokemuksiin.
NÄILLÄ OMINAISUUKSILLA PÄÄSET HOMMASSA ALKUUN
-Aikaisempaa kokemusta esimiehenä toimimisesta
-Oma-aloitteinen ja nopea oppimaan uutta
-Positiivinen asenne työntekoa kohtaan
-Et pelkää fyysistä työtä
-Et hätkähdä kiireen edessä
-Ymmärrät ravintolan keskeiset tunnusluvut
-Perustieto teknisistä laitteista
-Perustieto tilauskanavista
-Ymmärrät hävikin minimoinnin tärkeyden
-Ymmärrät ruuan katteen perusajatuksen
-Hygieniapassi
Työkieli
-suomi
-englanti
HEAD CHEF
As a Head Chef, you will be responsible for the overall management and continuous development of kitchen operations. Your role will focus on ensuring high-quality food production, cost-efficient operations, and the creation of innovative culinary experiences. You will lead the kitchen team with a goal-oriented and inspiring approach, fostering skill development and seamless collaboration with other departments. This position offers an excellent opportunity to enhance your leadership skills, contribute to the business success of the kitchen, and leave your mark on the customer experience.
QUALITIES THAT WILL GET YOU STARTED IN THE JOB
Previous experience in similar roles
Proactive and quick to learn new things
Positive attitude towards work
Not afraid of physical work
Don’t get rattled in busy times
Understanding of the restaurant’s key performance indicators
Basic knowledge of technical equipment
Basic knowledge of ordering channels
Understanding the importance of minimizing waste
Understanding the basic concept of food margin
Hygiene passport
Working languages
Finnish
English
Waahto Group
Unohtumattomia elämyksiä Saimaan rannalla!