Kesätyö Kokkikartanon vastaanotto ja lähettämö Keravalla
- Sijainti Kerava
Julkaistu 18.12.2024, 13:07 - Haku päättyy 11.02.2025, 0:00
Kesätyö Kokkikartanon vastaanotto ja lähettämö Keravalla
Pienen keravalaisen ruokatehtaan vastaanotto ja lähettämö etsivät joukkoihinsa logistiikan, varastoalan ja elintarvikealan tulevaisuuden huippuammattilaisia! Tuotannon eri osastoilla paikkoja on auki noin 50 tekijälle, ja kesätyösuhteen kesto on 3–5 kuukautta. Kesätyöt sijoittuvat toukokuun ja syyskuun välille.
Kokkikartano tunnetaan laadukkaista ja oikeasti hyvänmakuisista valmisruuista, joissa ei juuri käytetä lisäaineita. Onkin siis tosi tärkeää, että meidän ruuat ja niiden raaka-aineet käsitellään huolella, laadukkaasti ja erittäin hyvällä hygienialla – ja että siitä työn jäljestä ollaan oikeasti ylpeitä. Me ainakin ollaan.
Työtehtävästä
Vastaanotossa ja lähettämössä työtehtäviin voi kuulua vaikkapa raaka-aineiden vastaanottoa, varastointia tai valmiiden tilausten keräilyä, lavotusta sekä muiden osastojen työtehtäviä. Vaikka aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai vaikka alan opinnoista on eduksi, ei se ole ehdoton vaatimus työssä pärjäämiseen – annetaan kaikille kuitenkin täällä hyvä ja kattava perehdytys. Tärkeintä on oma-aloitteinen ja reipas asenne fyysiseen työhön.
Muutama asia pitää kuitenkin olla jo omasta takaa, eli edellytämme muun muassa…
– Täysi-ikäisyyttä
– Hyviä ryhmätyötaitoja
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Työturvallisuuteen, hygieniaan ja laadukkaaseen työhön sitoutumista; näissä meillä ei saa oikoa missään kohtaa.
Hygieniapassi olisi myös tosi kiva lisä, mutta tarvittaessa sen voi suorittaa myös meillä Kokkikartanolla.
Palkkaus on elintarvikealojen työehtosopimuksen mukainen ja työvuoron pituus on 8 tuntia.
Vastaanotossa työvuorot on porrastettu ja työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin kello 04.00–21.00 välillä. Vuorot vaihtuvat viikoittain.
Lähettämön työaikamuoto on keskeytyvä kolmivuorotyö. Työvuorot sijoittuvat sunnuntain klo 22.00 ja perjantain klo 22.00 välille. Lähettämön lämpötila on alle 6 astetta. Vastaanotossa lämpötilat vaihtelevat työpisteen mukaan.
Mitä tarjoamme sinulle
Me tykätään meidän työntekijöistä ihan oikeasti. Hierarkia on matala, ja jokaisen mielipidettä kuunnellaan. Täällä pääset tekemään työtä, jota oikeasti arvostetaan. Meidän valmisruuista tykätään siksi, että ne maistuu niin hyvältä – ja jokainen osa tätä prosessia on tärkeä osa kokonaisuutta.
Henkilöstöetuina tarjotaan erittäin huokeaan hintaan monipuolinen aamupala, lounas ja vielä päivällinenkin. Kotijoukkojakin voi ilahduttaa Kokkikartanon ihka omalla henkilöstömyymälällä, josta tuotteita voi ostaa henkilöstöhintaan. Onhan meillä tietysti tuo tehtaan oma kuntosali, joka on työntekijöiden vapaassa käytössä.
Voisiko tämä olla juuri sinun kesätyöpaikkasi?
Jos kaikki tämä vaikuttaa houkuttelevalta, niin anna palaa, ja pistä hakemusta matkaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Mikäli herää vielä jotain kysyttävää, voit soittaa HR-assistentti Tiina Lepojärvelle numeroon 040 680 9608. Soittoaika 13.1.2025 kello 12–14.
Snellmanin Kokkikartano Oy
Snellman-konserni on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Pietarsaaressa vuonna 1951. Pieni perheyritys on ajan saatossa kasvanut konserniksi, mutta toimintamme on edelleen yhtä ihmisläheistä ja avointa. Kotimaisuus, yhteistyö lähituottajien kanssa, puhtaat raaka-aineet ja laadukkaat tuotteet ovat pysyneet toimintamme ytimessa jo seitsemän vuosikymmenen ajan.
Valmisruokaliiketoiminnot Suomessa on organisoitu Ready Meals Finland (RMF) -nimiseksi kokonaisuudeksi. Siihen kuuluu Kokkikartano-brändi ja tuotantolaitokset Keravalla ja Pietarsaaressa, Mr. Panini -brändi ja tuotantolaitos Ulvilassa sekä Snellman Pro -brändi ja tuotteisto Pietarsaaressa.
Meillä Kokkikartanolla ruoka tehdään käsin, ja sitä varten tarvitaan hyviä ihmisiä. Kyllähän ne koneet tekisi melkein kaiken nopeammin, mutta kun se ei ole se meidän tapa. Meitä on Keravalla töissä noin 260 henkilöä. Pietarsaaressa 60 henkilöä ja Ulvilassa 80 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 115 miljoonaa euroa.
Puhelin: 0977495620 Sähköposti: rekrytointi@snellman.fi Sijainti: Jäspilänkatu 27, 04250 Kerava Vierailijoiden käyntiosoite: Sementtitehtaankatu 7, 04250 Kerava
Snellmanin Kokkikartano Oy
Snellman-konserni on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Pietarsaaressa vuonna 1951. Pieni perheyritys on ajan saatossa kasvanut konserniksi, mutta toimintamme on edelleen yhtä ihmisläheistä ja avointa. Kotimaisuus, yhteistyö lähituottajien kanssa, puhtaat raaka-aineet ja laadukkaat tuotteet ovat pysyneet toimintamme ytimessa jo seitsemän vuosikymmenen ajan.
Valmisruokaliiketoiminnot Suomessa on organisoitu Ready Meals Finland (RMF) -nimiseksi kokonaisuudeksi. Siihen kuuluu Kokkikartano-brändi ja tuotantolaitokset Keravalla ja Pietarsaaressa, Mr. Panini -brändi ja tuotantolaitos Ulvilassa sekä Snellman Pro -brändi ja tuotteisto Pietarsaaressa.
Meillä Kokkikartanolla ruoka tehdään käsin, ja sitä varten tarvitaan hyviä ihmisiä. Kyllähän ne koneet tekisi melkein kaiken nopeammin, mutta kun se ei ole se meidän tapa. Meitä on Keravalla töissä noin 260 henkilöä. Pietarsaaressa 60 henkilöä ja Ulvilassa 80 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 115 miljoonaa euroa.