Kesätyö Keravan Kokkikartanon tuotantopakkaamossa
- Sijainti Kerava
Julkaistu 18.12.2024, 13:01 - Haku päättyy 11.02.2025, 0:00
Kesätyö Keravan Kokkikartanon tuotantopakkaamossa
Pieni keravalainen ruokatehdas etsii pakkaamoonsa tulevaisuuden elintarvikealan ja prosessiteollisuuden osaajia! Tuotannon eri osastoilla paikkoja on auki noin 50 tekijälle, ja kesätyösuhteen kesto on noin 3–5 kuukautta. Kesätyöt sijoittuvat toukokuun ja syyskuun välille, ja tehtävissä voi olla myös mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeenkin.
Kokkikartano tunnetaan laadukkaista ja oikeasti hyvänmakuisista valmisruuista, joissa ei juuri käytetä lisäaineita. Onkin siis tosi tärkeää, että meidän prosessit toimivat tehokkaasti, laadukkaasti ja erittäin hygieenisesti, ja että tuotteet pakataan huolellisesti.
Pakkaamon työtehtävästä:
Pakkaamossa työskennellään korkean hygienian tuotantotiloissa. Tehtäviin voi kuulua muun muassa lopputuotteiden pakkaamista pakkauskoneilla, laatikointia ja prosessin valvontaa. Työ on seisomatyötä, mutta tehdään jatkuvasti töitä sen eteen, että työergonomia on mahdollisimman hyvä.
Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai alan opinnot ovat eduksi, mutta emme kuitenkaan edellytä kumpaakaan – meillä nimittäin annetaan hyvä ja kattava perehdytys tehtäviin. Tärkeintä on oma-aloitteinen ja reipas ote fyysiseen työhön.
Pari asiaa pitää kuitenkin olla jo omasta takaa, eli edellytämme muun muassa…
– Täysi-ikäisyyttä
– Hyviä ryhmätyötaitoja
– Kohtuullista englannin tai suomen kielen taitoa
– Työturvallisuuteen, hygieniaan ja laadukkaaseen työhön sitoutumista; näissä meillä ei saa oikoa missään kohtaa.
Pakkaamossa työskennellään viileissä olosuhteissa ja lämpötila tuotantotiloissa on alle 6 astetta.
Palkkaus on elintarvikealojen työehtosopimuksen mukainen.
Pakkaamossa työvuorot on porrastettu ja työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin kello 07.00–01.00 välille. Vuorot vaihtuvat viikoittain.
Mitä tarjoamme sinulle
Me tykätään meidän työntekijöistä ihan oikeasti. Hierarkia on matala, ja jokaisen mielipidettä kuunnellaan. Täällä pääset tekemään työtä, jota oikeasti arvostetaan. Meidän valmisruuista tykätään siksi, että ne maistuu niin hyvältä, ja pakkaamon rooli prosessissa on sanomattakin erittäin tärkeä osa valmistusketjua.
Henkilöstöetuina tarjotaan erittäin huokeaan hintaan monipuolinen aamupala, lounas ja vielä päivällinenkin. Kotijoukkojakin voi ilahduttaa Kokkikartanon ihka omalla henkilöstömyymälällä, josta tuotteita voi ostaa henkilöstöhintaan. Onhan meillä tietysti tuo tehtaan oma kuntosali, joka on työntekijöiden vapaassa käytössä.
Voisiko tämä olla juuri sinun kesätyöpaikkasi?
Jos kaikki tämä vaikuttaa houkuttelevalta, niin anna palaa, ja pistä hakemusta matkaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Mikäli herää vielä jotain kysyttävää, voit soittaa HR-assistentti Tiina Lepojärvelle numeroon 040 680 9608. Puhelinaika 13.1.2025 kello 12–14.
Snellmanin Kokkikartano Oy
Snellman-konserni on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Pietarsaaressa vuonna 1951. Pieni perheyritys on ajan saatossa kasvanut konserniksi, mutta toimintamme on edelleen yhtä ihmisläheistä ja avointa. Kotimaisuus, yhteistyö lähituottajien kanssa, puhtaat raaka-aineet ja laadukkaat tuotteet ovat pysyneet toimintamme ytimessa jo seitsemän vuosikymmenen ajan.
Valmisruokaliiketoiminnot Suomessa on organisoitu Ready Meals Finland (RMF) -nimiseksi kokonaisuudeksi. Siihen kuuluu Kokkikartano-brändi ja tuotantolaitokset Keravalla ja Pietarsaaressa, Mr. Panini -brändi ja tuotantolaitos Ulvilassa sekä Snellman Pro -brändi ja tuotteisto Pietarsaaressa.
Meillä Kokkikartanolla ruoka tehdään käsin, ja sitä varten tarvitaan hyviä ihmisiä. Kyllähän ne koneet tekisi melkein kaiken nopeammin, mutta kun se ei ole se meidän tapa. Meitä on Keravalla töissä noin 260 henkilöä. Pietarsaaressa 60 henkilöä ja Ulvilassa 80 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 115 miljoonaa euroa.
Puhelin: 0977495620 Sähköposti: rekrytointi@snellman.fi Sijainti: Jäspilänkatu 27, 04250 Kerava Vierailijoiden käyntiosoite: Sementtitehtaankatu 7, 04250 Kerava
Snellmanin Kokkikartano Oy
Snellman-konserni on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Pietarsaaressa vuonna 1951. Pieni perheyritys on ajan saatossa kasvanut konserniksi, mutta toimintamme on edelleen yhtä ihmisläheistä ja avointa. Kotimaisuus, yhteistyö lähituottajien kanssa, puhtaat raaka-aineet ja laadukkaat tuotteet ovat pysyneet toimintamme ytimessa jo seitsemän vuosikymmenen ajan.
Valmisruokaliiketoiminnot Suomessa on organisoitu Ready Meals Finland (RMF) -nimiseksi kokonaisuudeksi. Siihen kuuluu Kokkikartano-brändi ja tuotantolaitokset Keravalla ja Pietarsaaressa, Mr. Panini -brändi ja tuotantolaitos Ulvilassa sekä Snellman Pro -brändi ja tuotteisto Pietarsaaressa.
Meillä Kokkikartanolla ruoka tehdään käsin, ja sitä varten tarvitaan hyviä ihmisiä. Kyllähän ne koneet tekisi melkein kaiken nopeammin, mutta kun se ei ole se meidän tapa. Meitä on Keravalla töissä noin 260 henkilöä. Pietarsaaressa 60 henkilöä ja Ulvilassa 80 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 115 miljoonaa euroa.