Worker Etelä-Suomi Oy

Kokki Hankoon

  • Sijainti Hanko
  • Julkaistu 21.10.2024, 10:59
  • Haku päättyy 05.11.2024, 8:00
  • 05.11.2024, 8:00

Kokki Hankoon

Haemme kokkia Hankoon!

Oletko ravintola-alan moniottelija, eikä hymysi hyydy kiireessäkään?

Hanko, tuo Suomen eteläisin kaupunki, saa ihmiset liikkeelle kesän lisäksi myös pikkujoulukautena ja tähän etsimme asiakkaalle ravintola-alan ammattilaista!

Oletko hyvä työkaveri jolla pysyy pilke silmäkulmassa ja koet olevasi tiimipelaaja? Hoituuko misat ajallaan ja löytyykö pihveille oikeat kypsyydet?

Asiakkaamme on saanut hyvää huomiota Suomen parhaan lounaspaikan äänestyksessä ja se on vakiinnuttanut paikkansa hankolaisten lounasravintolana. Lounasbuffetin lisäksi he järjestävät eri tilaisuuksia ja juhlia, tähän sisältyy toki pikkujoulukausi!

Hakemamme henkilö on ahkera, joustava ja sitoutumiskykyinen. Odotamme hakijalta vähintään kahden (2) vuoden työkokemusta keittiötyöskentelystä, täysi-ikäisyyttä ja hygieniapassia. Työtä iltavuoropainoitteisesti ja voi tulla viikonloppujakin vastaan, eduksi katsotaan jos voit osallistua myös lounasbuffan valmistamiseen mikäli kiireapua tarvitaan. Vastineeksi saat rinnallesi osaavan, aikaansaavan, rennon rempseän ja motivoituneen työporukan sekä kunnollisen perehdytyksen.

Kielitaitona suomi ja englanti, ruotsinkielentaito plussaa. Kyseessä on vuokratyösuhde, joka tehdään Worker Etelä-Suomi Oy:n kanssa.

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Etelä-Suomen alueen työmahdollisuuksista saat Teemulta, teemu.kovasiipi@worker.fi.

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan – joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: