Bolt.Works Oy

Työhön osallistuva työnjohtaja/huoltoasentaja Vaasaan, Vaasa

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 18.10.2024, 16:09
  • Haku päättyy 04.11.2024, 0:00
  • 04.11.2024, 0:00

Työhön osallistuva työnjohtaja/huoltoasentaja Vaasaan, Vaasa

Cramo on paljon enemmän kuin pelkkä konevuokraamo. Cramo on erittäin sitoutunut yhteistyökumppani, joka tekee kaikkensa, jotta heidän asiakkaidensa elämä olisi helpompaa. Joka päivä.

Etsimme nyt Cramon tiimiin henkilönostimien ja maanrakennuskoneiden pariin työhön osallistuvaa työnjohtajaa Vaasaan. Etsimme positiivista, innokasta ja avuliasta kaveria, joka omaa luovan ja aikaansaavan otteen työhön.

TOIMENKUVASI
Työtehtävät pitävät sisällään huoltotöiden suunnittelua, varaosavaraston hallintaa sekä henkilönostimien ja maansiirtokoneiden huolto- ja korjaustehtäviä. Töitä tehdään Vaasan toimipisteellä, tarvittaessa myös kentällä asiakkaiden luona.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?
Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja joustava tekijä, jolta sujuu itsenäinen työskentely, mutta toimii luontevasti myös osana tiimiä. Työturvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestään selviä asioita. Odotamme sinulta esimerkiksi teknistä koulutustaustaa, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä hyvällä tasolla olevia tietoteknisiä taitoja. Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä työnjohdosta, mutta myös jatkuvaa halua oppia lisää sekä kehittää toimintaa Cramolla. Katsomme eduksi voimassa olevat henkilönostimien tarkastajan sertifikaatin sekä työturvallisuuskortin. Lisäksi työ edellyttää suomen kielen osaamista.

HAE MUKAAN!
Mikäli haluat päästä kehittämään Cramon toimintaa ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Työsuhde toteutetaan aluksi Bolt.Worksin kautta ja tarkoitus siirtyä Cramon kirjoille 6kk jälkeen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Lisätietoja saat Boltin Heidiltä 050-4081653 / heidi.holkko@bolt.works

URA CRAMOLLA
Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Työnantajana toimimme vastuullisesti mm. olemalla mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa ja ojentamalla auttavan kätemme luovuttamalla verta työajalla. Me Cramolla haluamme uudistaa työpäivän. Tehdä siitä päivän, jolloin kaikki sujuu. Tavoitteisiin päästään vain harvoin pelkillä yksilösuorituksilla. Niihin päästään yhdessä tiiminä. Tule siis osaksi tätä mahtavaa Cramon tiimiä! Tutustu cramolaisten uratarinoihin täällä! https://www.cramo.fi/fi/yritys/ura/uratarinoita

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 04.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , , , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!