Eezy Industries Etelä Oy

Lumityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.10.2024, 13:38
  • Haku päättyy 01.11.2024, 23:59
  • 01.11.2024, 23:59

Lumityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

Etsimme alkavaan sesonkiin LUMITYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudun alueelle. Lumitöitä tehdään rakennustyömailla ja kiinteistöjen piha-alueilla. 

Työtehtäviisi kuuluvat käsillä tehtävät lumityöt kolalla- ja lapiolla sekä hiekoitustyöt. Lumenpudotustöitä tehdään myös katolla, joten ethän pelkää korkealla työskentelyä.

Työ on keikkaluonteista ja työtä on tarjolla lumitilanteen mukaan. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivisin ma-pe välillä, mutta lumityöntekijöitä voidaan tarvita myös ilta- ja yövuoroihin. Palkkauksessa noudatetaan Rakennusalan tai Kiinteistöpalvelualan TES, riippuen kohteesta. Tuntipalkka 12-14 €/h.

Toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, B-ajokorttia ja valmiutta joustavaan työskentelyyn. Tässä työssä emme vaadi aikaisempaa kokemusta, joten hae rohkeasti! Asenne ratkaisee.

Mikäli kaipaat lumitöiden rinnalle muutakin keikkatyötä, meidän kauttamme on mahdollista työllistyä myös muihin keikkatöihin esim. rakennustyömaalle.

Herättikö tehtävä kiinnostuksesi ja tykkäät ulkona työskentelystä? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten laita hakemusta tulemaan. 

Jos sinulla herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä:

Heidi Pulliainen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
heidi.pulliainen@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:10
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: