Mehiläinen Oy

Leikkaussalihoitaja Lahden ja Kouvolan Mehiläisen sairaalaan

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 17.10.2024, 15:40
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:59
  • 31.10.2024, 23:59

Leikkaussalihoitaja Lahden ja Kouvolan Mehiläisen sairaalaan

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.
 
Haemme Perioperatiivista hoitajaa instrumenttihoitajaksi vakituiseen työsuhteeseen Lahden ja Kouvolan Mehiläisen sairaalaan.
 
Elämä tehtävänä – Sairaanhoitaja – YouTube
 
Tule tekemään työtä Lahden ja Kouvolan sairaaloiden ainutlaatuiseen ja mielenkiintoiseen työympäristöön leikkauspotilaiden parhaaksi. 

Hoitajan rooli on meillä hyvin tärkeä ja vastuullinen, ja työyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisina työkavereina. Tässä työssä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, vankkaa kokemusta proteesihoitajan työstä, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksi.

Työnkuva on monipuolinen ja muuttuva. Tehtävässä työskentelet instrumenttihoitajana ja valvovana hoitajana leikkaussalissa eri erikoisalojemme toimenpiteissä sekä Lahdessa että Kouvolassa. Vastaat myös Lahden sairaalan instrumentti- ja tarviketilauksista. Työaika on arkisin maanantaista perjantaihin, sijoittuen pääasiassa päiväsaikaan.
  
Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja, joka tarkoittaa meille sitä, että haluamme että työ ja vapaa-aika on hyvin yhdistettävissä ja työntekijät saavat vaikuttaa itse työskentelyyn. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä Mehiläisen sairaaloissa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla haastava, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ. 
  
Palkkaus: Yksityisen terveysalan TES
Työ alkaa mahdollisimman pian
  
Hae tehtävää viimeistään 31.10.2024 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi! 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 
Essi Pöyhönen
0408403336
essi.poyhonen@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: