Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy

Toimilaiteasentaja, Etelä-Suomen alue

  • Sijainti
  • Julkaistu 17.10.2024, 15:04
  • Haku päättyy 11.11.2024, 0:00
  • 11.11.2024, 0:00

Toimilaiteasentaja, Etelä-Suomen alue

Haemme asiakasyrityksellemme Etelä-Suomen alueelle asentajaa toimilaiteasennuksiin. Aluksi pitkä määräaikainen (menee kesän yli) ja sen jälkeen erittäin hyvä mahdollisuus saada jatkaa! Teknologiateollisuuden tes/ palkka neuvotellaan osaamisen mukaan, olemme kiinnostuneita kuulemaan palkkatoiveesi! Tarjoamme työntekijöillemme Epassin!

Työt alkaa Tammikuussa 2025.

Eduksi tätä tehtävää hakiessa katsotaan alan koulutus tai opinnot (esim. koneasentaja, insinööriopinnot) sekä hitsaustaito ja kokemus asennustyöstä/ mekaanisista laitteista. Myös CAD-piirustusten lukutaito ja moottoriharrastukset ovat eduksi.

Työtehtäviisi kuuluu toimilaiteasennukset. Asiakasyrityksessämme tehdään jaksotyötä ja työajat on myöskin sovittavissa. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti.

Asiakkaamme on pidetty ja työntekijämme ovat viihtyneet siellä erinomaisesti!

Asiakkaastamme, työstä ja Duuri-tiimistä työnantajana (sekä tarjoamistamme henkilöstöeduista, mm. Epassi) kuulet lisää työhaastattelussa.

Täytä hakemus, niin olemme yhteydessä ja sovitaan aika työhaastattelulle. Haastattelut aloitetaan heti ja valinta saatetaan tehdä jo hakuaikana. Odotamme hakemustasi!

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy (3107190-1)

Duuri-tiimi on uuden ajan vuokratyöfirma, jonka missio on tuoda sujuvuutta työmarkkinoille. Toivomme voivamme yllättää työntekijämme positiivisella kokemuksella vuokratyöstä. Yritämme satsata siksi sitoutumista lisääviin tekijöihin. Viime tyytyväisyyskyselyssä NPS (Suosittelisitko Duuri-tiimiä työnantajana) oli 93/100. Olemme yksityisomisteinen kasvava yritys ja tällä hetkellä työllistämme muutaman kymmenen ihmistä eri puolilta Suomea, suurin osa Hämeestä. Eteläisimmät työt ovat PK-seudulla ja Pohjoisimmat Pudasjärvellä ja Yli-Iissä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 07.01.2025
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: