Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy

Konditoriataitoinen leipomotyöntekijä, TAMMELA

  • Sijainti Forssa
  • Julkaistu 17.10.2024, 14:30
  • Haku päättyy 31.10.2024, 12:00
  • 31.10.2024, 12:00

Konditoriataitoinen leipomotyöntekijä, TAMMELA

Tammelaan kaivataan konditoriataitoista työntekijää.

Työnä kakkujen ja leivonnaisten valmistus ja pakkaus, sekä mahdollisesti muut leipomopuolen työt. Tehtävässä vaaditaan huolellisuutta, ripeyttä sekä halua tuotantotahtiseen leipomotyöhön.

Mahtavaa, jos olet kondiittori! Kuitenkin myös itseoppineet kondiittorit noteerataan, mutta hakuvaiheessa vaaditaan jotakin, millä osoittaa konditoriapuolen taidot.

Töitä tulee olemaan noin 40 h/viikko ainakin joulukuun alkuun asti. Sen jälkeen saattaa hyvinkin olla mahdollisuus jatkoon. Palkkaus leipomoalan TES:n mukaan. Vähintään 12,05€/kokemus/koulutus. Yksikkö on ollut erittäin tykätty.

Aloitus mielellään mahdollisimman pian, mutta tehtävä täytetään heti, kun löydämme sopivan tekijän.

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy (3107190-1)

Duuri-tiimi on uuden ajan vuokratyöfirma, jonka missio on tuoda sujuvuutta työmarkkinoille. Toivomme voivamme yllättää työntekijämme positiivisella kokemuksella vuokratyöstä. Yritämme satsata siksi sitoutumista lisääviin tekijöihin. Viime tyytyväisyyskyselyssä NPS (Suosittelisitko Duuri-tiimiä työnantajana) oli 93/100. Olemme yksityisomisteinen kasvava yritys ja tällä hetkellä työllistämme muutaman kymmenen ihmistä eri puolilta Suomea, suurin osa Hämeestä. Eteläisimmät työt ovat PK-seudulla ja Pohjoisimmat Pudasjärvellä ja Yli-Iissä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: