Eezy Oyj

Ammattitaitoinen Leipuri

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 17.10.2024, 14:06
  • Haku päättyy 05.11.2024, 0:00
  • 05.11.2024, 0:00

Ammattitaitoinen Leipuri

Perheleipomo Rosten on hemmotellut mauilla, kehitellyt resepteillä ja leiponut laadukkailla raaka-aineilla jo vuodesta 1939 lähtien. Sukupolvien aikana opitulla ammattitaidolla ovat syntyneet muun muassa innovatiiviset Siemenrapeat, Suomalainen menestysresepti 2020 -voittaja Rostis, maltaisen rouheat Jurmot ja vadelmanmakeat Pumppernikkelit. Rostenilla ei leivota vain vatsan täytettä, vaan herkullisuuden tasalla olevia makuja ja uusia tapoja syödä.
 

Tunnetko leipomotyön kutsuvan sinua? Haluatko osaksi energistä ja osaavaa porukkaa?
 

Etsimme Leipomo Rostenin palvelukseen innostunutta ja osaavaa AMMATTILEIPURIA noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, joka määräaikaisuuden jälkeen mahdollisesti jatkuu vakituisena työsuhteena.

Sinä olet:
– Kokenut leipuri, joka hallitsee linjaleivonnan, erityisesti taikinan valmistuksen ja ylöslyönnin.
– Valmis tarttumaan haasteisiin ja tekemään tarvittaessa leipomoalalle tyypillistä yötyötä. Tiedät, että parhaat leivät syntyvät usein silloin, kun muut vielä nukkuvat!
– Joustava ja sinulla on aito into kehittää taitojasi.

Me tarjoamme:
– Vahvan tiimin tuen ja positiivisen työympäristön, jossa toisten tukeminen ja yhteistyö ovat osa arkea.
– Kehittymismahdollisuudet leipomotyön ammattilaisena, sillä hyvä on meille vain lähtötaso.
– Hyvän korvauksen ahkerasta työstäsi. 

Tartu tähän tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi ilmoituksessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Mikäli Sinulle heräsi kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.
Eezy – eläköön elämä ja työ.

www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: