Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Hoitajat, Tuusulan kotihoito, joulun aika

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 17.10.2024, 14:00
  • Haku päättyy 07.11.2024, 14:00
  • 07.11.2024, 14:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hoitajat, Tuusulan kotihoito, joulun aika

Joulun tekijäksi Tuusulan kotihoitoon:

Työ kotihoidossa on itsenäistä asiakkaan kotona tapahtuvaa, kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää hoitotyötä. Työtehtävissä tapaat erilaisia ihmisiä erilaisissa kodeissa ja työssäsi saat olla luova ja monipuolisesti osaamistasi! Työpäivät sekä asiakaskohtaamiset ovat erilaisia. Voit liikkua autolla, pyörällä tai kävellen.  

Alueellisissa tiimeissä työskentelee lähi- ja sairaanhoitajia. Tehtävänkuva kotihoidossa on monipuolinen sekä vastuullinen ja sisältää monipuolisen tiimityön. Työnkuvaan kuuluu asiakaslähtöinen hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin kanssa vastuuasiakkaidesi kokonaisvaltaisesta hoitotyön prosessista. Työ tehdään aamu- sekä iltavuoroissa myös viikonloppuisin.

Voit olla kokenut konkari tai  vasta alalle valmistunut. Tiimeissä sinua on vastassa huumorintajuiset työkaverit, jotka auttavat sekä tukevat toinen toisiaan. Panostamme hyvään perehdytykseen, jotta jokainen kokee olevansa tervetullut meidän porukkaamme. 

  • Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto.
  • Tarvittaessa huomioimme myös alan opiskelijat. 
  • Tehtävässä työskentelyyn toivomme Sinulta ammatillista taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen, itsenäistä päätöksentekoa, oman työn organisointikykyä sekä hyviä tiimityötaitoja. 
  • Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, voimassa olevaa hygieniapassia sekä ajokorttia.  

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde (2kpl) ajalle 9.12.2024 – 19.1.2025. 
  • Tehtäväkohtainen palkka 2715,27 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 

Kysy lisää Tuusulan kotihoidon vastaava sairaanhoitaja Susanna Pasanen, 050 497 2937, susanna.pasanen@keusote.fi.  

Hakuaika päättyy 7.11.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.