Amiko Seinäjoki Oy

Ravintolatyöntekijöitä Seinäjoelle

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 17.10.2024, 13:03
  • Haku päättyy 28.10.2024, 0:00
  • 28.10.2024, 0:00

Ravintolatyöntekijöitä Seinäjoelle

Iloisia ihmisiä, yhdessäoloa, syksy- ja joulumieltä ja hyvää ruokaa…mikä puuttuu? No juuri sinä, tarjoilija, saliapulainen taikka baariosaaja! Haluatko olla mukana luomassa miellyttävää tunnelmaa sitä etsiville ihmisille? Jatka lukemista, nimittäin meillä olisi hommia tarjolla!

Syksyn tilaisuudet ja pikkujoulusesonki alkaa kolkuttelee jo oven takana, joten etsimme ravintolatyöntekijöitä Seinäjoen alueelle.

Töitä on tarjolla jo kokemusta kerryttäneille tarjoilijoille ja baariosaajille sekä uran alkutaipaleella oleville tekijöille. Oletpa siis rautaisen ammattitaidon omaava henkilö, tai alaa opiskeleva ja intoa puhkuva tekijä, tarvitsemme juuri sinua! Työssä tärkeintä on positiivinen ja avoin asenne, joten voit hakea töihin myös lyhyellä työkokemuksella.

Työtehtäviäsi voivat olla mm. asiakkaiden vastaanottaminen, tarjoileminen, pöytien kattaaminen ja purkaminen, juomien valmistaminen ja tarjoileminen, blokkaaminen sekä ravintolan siisteydestä huolehtiminen.

Tunteja sinulle on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Työvuoroja on ravintoloiden aukioloaikojen mukaisesti. Palkka on Matkailu-, ravintola- ja vapaa-aikaa koskevan työehtosopimuksen mukainen (12,99e-14,26e), mutta mikäli olet rautainen ammattilainen, on palkkasi neuvoteltavissa.

Kolahtiko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi työpaikka! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Ville, ville.tuomaala@amiko.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori