Wulff Works Oy

Teollisuuden työntekijöitä

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 17.10.2024, 9:44
  • Haku päättyy 31.12.2024, 23:59
  • 31.12.2024, 23:59

Teollisuuden työntekijöitä

Teollisuuden työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueelle

Etsitkö uusia haasteita työelämääsi, mikäli vaihtoehtona on teollisuuden työt, niin me puolestaan etsimme sinua! Metallia, muovia, puuta tai piirilevyjä – se on teollisuutta!

Meillä on asiakkaina kymmeniä teollisuuden alan yrityksiä, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Monet teollisuuden alan asiakasyrityksemme toimivat siten, että käyttävät rekrytointiapuna meitä Wulff Worksia. Monesti tarve saattaa tulla nopealla aikataululla, jolloin ei ole aikaa luoda työpaikkailmoitusta, vaan tekijä saisi olla töissä mahdollisimman nopeasti. Toki meillä on tälläkin hetkellä toimeksiantoja, mihin etsimme osaavia ammattihenkilöitä.

Haemmekin nyt Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueelle teollisuuden työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin. Maakuntamme ovat tunnettuja työllisyyden ja teollisuuden tyyssijoja. Tämä luo mahdollisuuksia hyvin erilaisiin työtehtäviin levyn taivutuksesta sängyn rungon kasaamiseen tai automaattimaalaamotyöstä luokkahitsaukseen. Nykypäiväinen prosessoitu teollisuus ei ole läheskään niin kuivaa puuhaa tai likaista hommaa, miltä se voi kuulostaa! Kokemusta vastaavasta tai ei – mielenkiinto ratkaisee moneen paikkaan! Voit olla luokat omaava hitsaaja tai luokaton hitsaaja, miten vain. Kunhan haluat huomenna olla parempi, kuin tänään. Kaikki kokemus ja koulutus teknisiltä aloilta on etusi ja mahdollistaa sinulle ammatillisesti haastavammat tehtävät. Näihin työhaasteisiin me pyrimme löytämään sinulle optimaalisen työn, joka haastaa, motivoi ja pitää mielesi virkeänä!

Mikäli koet paloa teollisuuden alan tehtäviin, jätä hakemus osoitteessa https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/10462715 ja tee se heti, sillä ovemme takana saattaa olla myös muita hakijoita, joita kontaktoimme joka päivä!

Mikäli haluat tiedustella lisää, ota yhteyttä Ramiin:

Rami Korpi
041 732 5380
rami.korpi@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: