Safrent Oy

Kokoonpanotyöntekijöitä, Piikkio Works Oy

  • Sijainti Kaarina
  • Julkaistu 17.10.2024, 9:33
  • Haku päättyy 31.10.2024, 0:00
  • 31.10.2024, 0:00

Kokoonpanotyöntekijöitä, Piikkio Works Oy

Kokoonpanotyöntekijä, Piikkio Works Oy

Piikkio Works Oy on Meyer Turku Oy:n 100 % omistama hytti- ja kylpyhuonemoduulien rakentamiseen keskittynyt yritys, joka on perustettu vuonna 1982. He toimittavat hytti- ja kylpyhuonemoduuleita pääasiassa Meyer Turku Oy:n telakalla rakennettaviin risteilyaluksiin. Valmiudet heillä on rakentaa hyttimoduuleita myös rakennusteollisuuteen, raideliikenteeseen sekä offshore toimintaan. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Piikkiössä Kaarinassa, jossa työskentelee n. 150 henkilöä

Lue lisää Piikkio Works Oy:sta osoitteessa

Haemme nyt tekijöitä hyttien kasaukseen. Voit työskennellä linjaston eri vaiheissa. Pystytyksessä asennetaan hytin runko ja katto. LVI:n porukka huolehtii alaputkivedoista aina WC-kalustukseen. Sinulla pysyvät hyvin työkalut käsissä, pidät aikataulussa tekemisestä. Tiimissä työskentely on sinulle mielekästä. Piikkio Worksin työympäristö on moderni ja työturvallisuus on tärkeä asia. Tarvittavat työvarusteet hoidamme puolestasi.

Aikaisempaa työkokemusta arvostamme, mutta se ei ole välttämätöntä. Työ on fyysistä ja jokaisen työpanos on tärkeää. Työt alkavat tammikuussa 2025 ja kestävät elokuuhun 2025.

Fölillä pääset helposti perille. Et siis tarvitse autoa liikkumiseen.

Palkkaus on kilpailukykyinen Teknologian tes ja tuotantopalkkio. Pääset itse vaikuttamaan palkkaasi heti työsuhteen ensimmäisestä päivästä lähtien. Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysellä Sarilta 0449776099.

Työterveytemme toimii Mehiläisessä. Kuulumme myös henkilöstöala HELA:n.

Me tarjoamme Safrentilla toimivan ja luotettavan työnantajan. Laita hakemuksesi työnhakijan sähköisellä rekrytointilomakkeella. Laita hakemuksesi tulemaan heti, sillä niitä käsitellään jo hakuaikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 07.01.2025
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:10
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: