StaffMill Oy

Koneenkuljettaja infra-alalle, StaffMill Oy, Kuopio

  • Sijainti Pohjois-Savo
  • Julkaistu 16.10.2024, 15:37
  • Haku päättyy 30.10.2024, 23:59
  • 30.10.2024, 23:59

Koneenkuljettaja infra-alalle, StaffMill Oy, Kuopio

StaffMill (https://www.staffmill.fi/henkilostovuokraus/) etsii koneenkuljettajaa infra- / maanrakennusalan asiakasyrityksen palvelukseen Kuopioon. Työ on sopivalle osaajalle kokoaikainen arviolta jouluun saakka. Tule mukaan monipuoliseen tehtävään jossa pääset työskentelemään niin kaivinkoneen kuin kuorma-auton kanssa. Työn itsenäisen luonteen takia toivomme jo hieman aiempaa kokemusta koneenkuljettajan tehtävistä. Eduksi on eritoten mahdollinen aiempi kokemus putkityömailla työskentelystä. Työssä vaaditaan alan tyypilliset lupakortit (kuten työturvallisuuskortti) mutta näiden suorittamisessa ja /tai päivittämisessä olemme tarvittaessa avuksi.

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä, kerrothan siis itsestäsi meille pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Stäffärin Anniina numerosta 044 323 7009.

Tarjoamme sinulle
– luotettavan työnantajan sekä helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi
– yhteydenpidon ja tuen – huolehdimme viihtyvyydestäsi
– nopean puhelinkonsultaation mm. terveystapauksissa ja työhön liittyvissä kysymyksissä
– eri toimeksiantajia asumis- tai muun tilanteesi vaihdellessa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/c96542a70383-koneenkuljettaja-infra-alalle-kuopio/apply
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

StaffMill Oy

Meistä
StaffMill Oy on henkilöstövuokrausyritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa. Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme HELA ry:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.