Carrot Varsinais-Suomi Oy

Asentaja, raskas kuljetuskalusto

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 16.10.2024, 13:14
  • Haku päättyy 18.10.2024, 23:00
  • 18.10.2024, 23:00

Asentaja, raskas kuljetuskalusto

ASENTAJA, RASKAS KALUSTO

Etsimme asiakkaallemme Ruskoon, Turkuun, Kaarinaan, Lietoon, Laitilaan ja Uuteenkaupunkiin raskaan kaluston asentajia. Työt ovat raskaan kuljetuskaluston perävaunujen huolto-, korjaus-, varustelu- ja kunnossapitotöitä.

Tyypillisiä tehtäviä ovat mekaaniset huollot, hitsaustehtävät tai/ja moottorin sekä varusteiden korjaustehtävät. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen raskaan kaluston asennustehtävistä, mutta olemme kiinnostuneita myös alan uudemmista osaajista. Tärkeintä on aito kiinnostus ja motivaatio asennus- ja huoltotöitä kohtaan.

Omaat siis hyvän asenteen, tunnet työkalut ja osaat niitä käyttää, olet työhön tarttuva tekijä ja olet kiinnostunut moottoriajoneuvojen korjailusta!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen. Työtä tehdään ensin päivävuorossa mutta sinulla on valmius tehdä myös iltavuoroa.

Huom! Kilpailukykyinen palkkaus!

Kuinka haen Carrotille?

Työhakemuksen jättäminen Carrotille on helppoa ja nopeaa. Jätä hakemus oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin hakenut töitä Carrotilta, kirjaudu käyttäjätunnuksillasi ja päivitä aikaisempaa hakemustasi. Saat yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä mahdollisuuden koko elämän mittaiseen urapolkuun!

Tarvittaessa lisätietoja tästä työpaikasta saat soittamalla Johannalle numeroon 040 8094999, ark. klo 9-15.

Nähdään Carrotilla!

Meille on erityisen tärkeää, että viihdyt työssäsi. Tarjoamme reilun palkkauksen lisäksi hyvät henkilöstöedut, sekä järjestämme erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Päämääränämme on löytää koulutustasi ja kokemustasi vastaava, toiveidesi mukainen työ, joka sopii elämääsi.

Carrot on kotimainen henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluihin keskittynyt yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1998.

Carrot – Muuttuvan työelämän asiantuntija

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: