Helsingin kaupunki

Viestintäpäällikkö, työllisyyspalvelut

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.10.2024, 13:07
  • Haku päättyy 30.10.2024, 16:00
  • 30.10.2024, 16:00

Viestintäpäällikkö, työllisyyspalvelut

Innostutko monikanavaisesta ja vaikuttavasta viestinnästä? Motivoiko sinua uuden kehittäminen ja muutoksen johtaminen viestinnän keinoin? Haluatko olla mukana ratkaisemassa, että työ ja tekijät löytävät toisensa?

Helsingin työllisyyspalvelut etsii viestintäpäällikköä johtamaan liikelaitoksen viestinnän kokonaisuutta ja työllisyyden edistämisen brändiä.

Työllisyyspalveluliikelaitos vastaa 1.1.2025 alkaen julkisten työvoimapalveluiden tuottamisesta ja kaupungin työllisyyden edistämisestä sekä niihin liittyvästä kehittämisestä ja koordinaatiosta sekä työikäisten kotoutumista edistävien palveluiden tuottamisesta.

Viestintäpäällikkönä pääset rakentamaan uutta Helsingin työllisyyspalveluliikelaitosta ja käynnistämään sen toimintaa. Vastaat työllisyyspalveluiden viestinnän strategisesta johtamisesta ja tuloksellisuudesta. Johdat viestinnän kokonaisuutta, kanavia ja kehittämistä mukaan lukien asiakasviestintä, henkilöstöviestintä, sidosryhmäviestintä sekä muutos- ja kriisiviestintä. Johdat viestintätiimiä innostaen ja luotsaat koko organisaation viestintää vaikuttavasti. Johdat työllisyyden edistämisen brändiä ja kehität julkisuuskuvaa uudistavalla otteella. Pääset tekemään kiinteästi yhteistyötä kaupungin organisaation verkostossa sekä muiden sidosryhmien, kuten muiden suurten kaupunkien ja valtionhallinnon kanssa.

Etsimämme henkilö on vahva viestinnän osaaja, jolla on näkemystä ja kykyä johtaa työllisyyspalveluiden viestintää tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisesti. Työllisyyspalveluliikelaitoksessa kehitetään uusia, eri hallintokunnat läpäiseviä toimintamalleja ja palveluprosesseja, joista pitää viestiä kohderyhmittäin oikea-aikaisesti, monikanavaisesti, ymmärrettävästi ja vaikuttavasti. Tehtävässä tarvitaan kokonaisvaltaista ajattelua ja toimintaympäristössä tapahtuvien muutosten ennakointia. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja taitoa toimia verkostoissa. Olet valmentava johtaja ja sinulla on erinomainen paineensietokyky myös ristiriitaisten odotusten keskellä. Lisäksi edellytämme kokemusta uudelleenbrändäyksestä ja muutosjohtamisesta sekä mediaosaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi helsinkiläisten työnhakijoiden ja työnantajien hyväksi. Johdat osaavia asiantuntijoita työssä, jonka päämääränä on jokaisen mahdollisuus mahdollisimman hyvään ja kestävään elämään kaupungissa, jossa työ löytää tekijänsä. OIet johtoryhmän jäsen ja saat johtamistehtävääsi tukea muun muassa innostavalta tiimiltä. Pääset kehittämään myös omaa osaamistasi merkityksellisessä ja laajassa työllisyyspalvelutehtävässä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta johtamistehtävissä sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito sekä englannin kielen taito.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Tehtävä sijoittuu alkuun kaupunginkanslian organisaatioon ja siirtyy 1.1.2025 lähtien uuteen perustettavaan liikelaitokseen.

Hakuaika päättyy 30.10.2024 klo 16. Ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutetaan ryhmähaastatteluina 7.-8.11. Tämän jälkeen osa kutsutaan henkilöarvioon ja henkilökohtaisiin haastatteluihin.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka 4709,79 €/kk + mahd. kokemuslisä 3 % (5 vuotta) tai 8 % (10 vuotta)
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tuomas Järvinen p. 040 538 6613, ke 23.10. klo 14-15 ja ti 29.10. klo 9-10.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Helsingin kaupunki

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.