Nordic JobCentre Oy, Tampere

Rakennussiivoojia

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 16.10.2024, 10:48
  • Haku päättyy 20.11.2024, 0:00
  • 20.11.2024, 0:00

Rakennussiivoojia

Haemme Varsinais-Suomeen rakennussiivoojia sekä saneeraus- että uudiskohteisiin.

TEHTÄVÄNKUVA
Työtehtävänä on rakennustöiden aikainen siivous, kuten työmaan pölynhallinta sekä esimerkiksi roskien kerääminen, työmaan järjestely ja suojaukset.

TOIVOMME SINULTA
Toivomme sinulta rehtiä työotetta, fyysistä kuntoa ja tiimityöskentelytaitoa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen rakennus- tai loppusiivouksesta, mutta kokemusta tärkeämpää on hyvä asenne ja halu oppia se, mitä et vielä osaa. Lisäksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää.

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkan kahden viikon välein, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, erilaisia työsuhde-etuja, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Katso lisää täältä!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi vaikka heti muutamassa minuutissa oheisesta linkistä ja kerro milloin olet valmis töihin!

Lisätiedustelut paikasta Jutalta arkisin klo 8-15.30 puh. 040 964 8232.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita pian 30 vuoden ajan. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

NJC – Aidosti ammattilainen

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-40 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,