Nordic JobCentre Oy, Tampere

Asbestityöntekijä

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 16.10.2024, 10:17
  • Haku päättyy 20.11.2024, 0:00
  • 20.11.2024, 0:00

Asbestityöntekijä

Haemme Uudellemaalle, Pirkanmaalle ja Turkuun asiakkaamme rakennustyömaille asbestityöntekijöitä.

TEHTÄVÄNKUVA
Työnä asbestinpurkutyöt asiakkaamme purkukohteissa. Mahdollisuus myös muun purkutyön tekemiseen asbestitöiden ohessa, esim. kokemus timanttitöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen.

TOIVOMME SINULTA
Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää työasennetta sekä aiempaa kokemusta asebestitöistä. Kokemus muista purkutöistä sekä voimassa oleva asbestilupaa ja työturvallisuuskortt.

TARJOAMME
NJC:llä olet osa aidosti ammattilaisten joukkoa, jonka avulla rakennustyömaat valmistuvat ja tehtaissa tuotanto pyörii. Meillä saat itse vaikuttaa siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt: tarjolla on erilaisia tehtäviä ja työmaita kokemustasosi mukaan. Palkkasi maksamme aina ajallaan, ja se on TES:n sekä kokemuksesi mukainen. Aito ja asiantunteva henkilöstömme hoitaa työsuhdeasiasi luotettavasti ja ammattitaidolla. Kaipaatpa pitkäaikaista työsuhdetta tai keikkahommia, me tarjoamme niitä!

Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti!

Haemme työntekijöitä niin pidempiin kuin lyhyempiinkin toimeksiantoihin. Työn kesto määräytyy asiakasyritystemme tilausten mukaisesti. Työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 7 – 15.30.

Lisätietoja Jutalta arkisin klo 9–15, puh. 040 964 8232.

Miksi töihin NJC:lle? Katso video!

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

NJC – Aidosti ammattilainen

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:6
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: