Worker Akatemia Oy

Ammattipätevyyskouluttaja, Jatkokoulutus.com

  • Sijainti Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
  • Julkaistu 15.10.2024, 17:32
  • Haku päättyy 03.11.2024, 23:59
  • 03.11.2024, 23:59

Ammattipätevyyskouluttaja, Jatkokoulutus.com

Jatkokoulutus.com tarjoaa räätälöityjä verkkokoulutuspäiviä ammattipätevyyden kehittämiseen. Kokeneet kouluttajamme varmistavat, että asiakkaamme saavat paitsi tietoa, myös nautinnollisen oppimiskokemuksen. Meille laatu ja kurssin sisältö on merkityksellinen ja asiakkaan vaivattomuus on avainasemassa. Tästä syystä haluamme asiakkaidemme viihtyvän kursseilla ja palaavan vuosittain uudelleen. Asiakkaidemme antama palaute kursseistamme on 4,8/5.

Haemme asiakkaallemme, Jatkokoulutus.comille AMMATTIPÄTEVYYSKOULUTTAJAA! Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. Työtehtäviisi kuuluu lähi- ja verkkokoulutusten suunnittelu ja toteutus sekä koulutusmateriaalien valmistaminen. Osa koulutuksista toteutetaan eri puolilla Suomea, joten työtehtävä vaatii matkustusvalmiutta.

Pääpaino on työturvallisuus- ja tulityökorttikoulutuksissa, mutta laajempi rooli on mahdollista, mikäli sinulla on pätevyydet toteuttaa myös muita koulutuksia. Nämä pätevyydet voivat koskea mm. seuraavia koulutuksia:

* sähköturvallisuuskorttikoulutus
* tieturvakoulutus
* henkilönostin- ja trukkikorttikoulutus
* ADR-koulutus

Mikäli sinulta löytyy vain jokin näistä ammattikouluttajan pätevyyksistä, lähetä silti hakemuksesi – haluamme kuulla taustastasi ja osaamisestasi.

Miksi Jatkokoulutus.com?

* Työskentelet laadukkaan ja asiakaslähtöisen koulutustoiminnan parissa, jossa asiakkaitamme kuullaan ja palvellaan erinomaisesti.
* 96% asiakastyytyväisyys kertoo, että koulutuksemme ovat huippuluokkaa ja asiakkaamme arvostavat meidän työtämme.
* Meillä on viihtyisä työyhteisö, jossa voit kasvaa kouluttajana ja kehittää omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko? Jätä meille vapaamuotoinen hakemus 3.11.2024 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Heta Lappi, heta.lappi@worker.fi tai puh. 050 375 0387.

Hakusana: worker-rekry

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,