Eezy Oyj

A la carte tarjoilija talveksi Lappiin

  • Sijainti Inari
  • Julkaistu 15.10.2024, 12:02
  • Haku päättyy 01.11.2024, 0:00
  • 01.11.2024, 0:00

A la carte tarjoilija talveksi Lappiin

Etsimme nyt luksusresorttiin Saariselälle a la carte -tarjoilijaa talvisesongin 2024-2025 ajaksi!

Me etsimme juuri sinua

Oletko ravintola-alan konkari tai innokas aloittelija, joka haluaa palvella asiakkaita laadukkaasti?
Loistava asiakaspalvelija asuu sinussa, olet reipas ja oma-aloitteinen – satunnaisessa kiireessäkin asiat hoituu hymyssä suin.
Suomen ja englannin kielitaito
Hygienia- ja anniskelupassi ovat plussaa.
Viinitietous katsotaan eduksi.
B-ajokortti ja oman auton käyttö ovat erittäin tärkeitä, sillä resortti sijaitsee idyllisessä paikassa keskellä metsää. Oman auton käyttö helpottaa vapaa-ajasta nauttimista ja liikkumista.

Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen tilaisuuden kokea aito Lappi! Saariselkä tarjoaa upeat puitteet monille talviseikkailuille, kuten revontulien ihailulle, husky-safareille ja laskettelulle.
Apua muuttojärjestelyissä, kuten asuminen, matkat ja tutustuminen lähiympäristöön. Kausityöntekijöille järjestetty asumismahdollisuus (oma huone/jaettu kämppä).
Palkka on neuvoteltavissa, minimi TES mukaan.

Jos sinulta löytyy reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, suomen sekä englannin kielen taitoa, halua oppia, sekä halu kokea ainutlaatuinen talvi Lapissa, niin tämä on sinulle juuri oikea paikka!

Tule mukaan tekemään talvestasi unohtumaton ja nauttimaan Lapin lumosta! ❄️✨

Työ on kokoaikainen, alkaa marraskuun 2024 lopussa ja loppuu maaliskuun 2025 lopussa.

Lisätietoja tehtävästä saat Melania Donzelliniltä numerosta +358 440450014. Voit soittaa aukioloaikoina: maanantaista perjantaihin klo 9-15.

Miten haet työpaikkaa
Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. IG: eezykouvola FB: Eezy Kouvola LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti. Näppäilemällä 05 535 4344 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2023 oli 219 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 19.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: