Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja, Ykköskoti Martti ja Heikki, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 14.10.2024, 15:35
  • Haku päättyy 01.11.2024, 23:59
  • 01.11.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Ykköskoti Martti ja Heikki, Turku

Sairaanhoitaja Ykköskoti Martti ja Heikki, Turku

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!
 
Haemme nyt sairaanhoitajaa täydentämään huipputiimiämme.
 
Mihin tulet töihin?
Ykköskoti Martti ja Heikki tarjoaa mielenterveyskuntoutujille eri tasoisia asumispalveluja. Talossamme on niin ympärivuorokautista asumista kuin yhteisöllistä asumista kahdessa eri kerroksessa. Kodissamme on 48 asuntoa asukkaille.
Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Martissa. Sinua vastassa on iloinen joukko työkavereita sosiaali- ja terveysalan eri ammateista.

Mitä pääset tekemään?
Työpäivääsi meillä saattaa kuulua asukkaiden avustamista erilaisissa arkisissa asioissa. Sairaanhoitajana sinulla olisi vastuu asukkaiden kokonaisvaltaisesta lääkehoidosta. Lääkehoitoa toteutetaan yksikössämme yhdessä asukkaiden kanssa. Vastuullesi kuuluisi myös psykiatrin käynneistä vastaaminen yhdessä muiden sairaanhoitajien kanssa.
Meillä asukas on keskiössä ja hänen asuminen suunnitellaan hänen toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Meillä on mahdollista hyödyntää omia vahvuuksia työssä. Päivät vaihtelevat, eikä meillä ole kahta samanlaista työpäivää.

Kuka sinä olet?
Olet ammatiltasi sairaanhoitaja ja voit olla jo konkari työssäsi tai vasta valmistunut, meillä sinut otetaan iloisesti vastaan. Positiivinen asenne ja asukkaita kunnioittava työote ovat meille tärkeitä ominaisuuksia, näitä toivomme myös sinulta.

Työ on pääsääntöisesti päivätyö ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen. Tehtävä on kokoaikainen.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Sonja Packalén
040 123 8066 (arkisin klo 9-14)
sonja.packalen@mehilainen.fi 

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: