Eezy Oyj

Myyjiä Valokuitunen Oy:n Aftersales tiimiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 14.10.2024, 15:14
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:59
  • 31.10.2024, 23:59

Myyjiä Valokuitunen Oy:n Aftersales tiimiin

Aftersales myyjiä Uudellemaalle

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Kysynnän kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimme nyt joukkoomme ihmisten kohtaamisesta nauttivia, aktiivisia ja kunnianhimoisia Aftersales myyjiä uuteen tiimiin Uudellemaalle.

Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työsi on palkitsevaa: teet kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoat ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Kehityt omassa roolissasi, ja jos intoa riittää, niin siitä eteenpäinkin. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla. Tervetuloa, tulevaisuus odottaa! 

Aftersales myyjän tehtäviin kuuluu valokuituratkaisujen myynti pientaloasujille jälkitoimituksena. Myyntialueet ovat pientaloalueita, joille on jo valmiiksi rakennettu valokuitu. Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia ja toivomme tekijöiden pystyvän työskentelemään viikoittain 25-37,5 tuntia, painottuen arki-iltoihin. Tehtävässä maksetaan pohjapalkkaa 1600€ kuukaudessa ja sen päälle kuukausittaista provisiota. Esimerkiksi 15 kaupan kuukautena kokonaisansio on noin 3200€. Tehtävässä pystyt siis vaikuttamaan palkkaasi aktiivisuudellasi. Valokuitusella on motivoivan palkkauksen lisäksi mahdollisuus kasvaa ja kehittyä myyjänä.

Arvostamme hakijassa kunnianhimoista ja tavoitteellista asennetta sekä rohkeutta lähestyä asiakkaita heidän kotonaan. Hyvä tausta työhön tulee esimerkiksi ständi- tai operaattorimyynnistä. Et kumminkaan välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta tehtävässä onnistuaksesi, vaan tärkeämpää on reipas ja myyntihenkinen asenne! Tehtäviin on kattava perehdytys, koulutuspäivät järjestetään erikseen ennen töiden aloittamista ja läpi työsuhteen saat oman team leaderin sekä tiimin tuen. Työssä vaaditaan B-ajokorttia ja omaa autoa, kilometrikorvaukset maksetaan.

Valokuitusen työntekijä kuvailee yritystä näin: ”Työskentely Valokuituisella on erittäin monipuolista ja omia vahvuuksia pääsee käyttämään. Ilmapiiri työyhteisössä on aina rento ja innostava.” 

Kuulostaako tämä juuri sellaiselta työpaikalta jota olet etsinyt? Jätä hakemus mahdollisimman pian. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja toistaiseksi voimassa oleva työsopimus solmitaan Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Saara Rouvinen 
HR-konsultti 
0504499538 
saara.rouvinen@eezy.fi 

Emilia Järvinen 
HR-konsultti 
0503518569
emilia.jarvinen@eezy.fi 
 

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka + provisio
Paikkoja:7
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: