Helsingin kaupunki

Erityisavustaja, varhaiskasvatusyksikkö Laajasuo-Tonttula, Haaga

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 14.10.2024, 14:12
  • Haku päättyy 28.10.2024, 16:00
  • 28.10.2024, 16:00

Erityisavustaja, varhaiskasvatusyksikkö Laajasuo-Tonttula, Haaga

Tule meille erityisavustajaksi Läntiselle varhaiskasvatusalueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Erityisavustajan työtehtävä sijoittuu tarpeen mukaan alueen eri päiväkoteihin. Tänä lukuvuonna 2024-2025 työtehtäväsi on varhaiskasvatusyksikkö Laajasuo-Tonttulan esiopetusryhmässä ryhmäkohtaisena erityisavustajana. Erityisavustajana edistät lapsen itsenäistä toimimista ja osallisuutta sekä sosiaalista kanssakäymistä esiopetuksen arjessa. Olet mukana rakentamassa lapsiryhmäsi toimintakulttuuria sekä tekemässä lämmintä, turvallista ja pedagogista arkea yhdessä tiimin ja moniammatillisen työyhteisön kanssa.

Esiopetusryhmät sijaitsevat Valkealla talolla, osoitteessa Ilkantie 4, D-osa. Esiopetusryhmät sijaitsevat erittäin hyvien kulkuyhteyksien sekä liikunta- ja ulkoilualueiden vieressä, joten monipuolisen toiminnan toteuttaminen on helppoa. Toiminnassamme lähtökohtana on lasten vahvuuksien kautta toimiminen positiivisen pedagogiikan keinoin.

Odotamme sinulta sitoutuneisuutta työhön, läsnäolon taitoa, oma-aloitteisuutta sekä sensitiivistä kohtaamista vuorovaikutustilanteissa. Olet etsimämme henkilö, jos olet parhaimmillasi, kun saat tehdä töitä lasten parissa ja se näkyy tavassasi toimia. Olit sitten kokenut konkari tai työuran alussa oleva erityisavustaja, hae rohkeasti mukaan joukkoomme! Hakijalle on eduksi koulunkäyntiavustajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempi työkokemus päiväkodissa.

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Hakijalle on eduksi koulunkäyntiavustajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempi työkokemus päiväkodissa.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Aikapalkka 2136,74 euroa/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Päiväkodin johtaja
Jenna Huotari
0931041513
jenna.huotari@hel.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus