Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy

Maataloustyöntekijä, vakkari, LUOPAJÄRVI

  • Sijainti
  • Julkaistu 14.10.2024, 9:18
  • Haku päättyy 04.11.2024, 0:00
  • 04.11.2024, 0:00

Maataloustyöntekijä, vakkari, LUOPAJÄRVI

Haemme asiakasyrityksellemme Luopajärvelle maataloustyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti. Tarjoamme työntekijöillemme Epassin!

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaiset maatalouden työt, eläinten hoidosta lypsämiseen.

Tässä tehtävässä arvostetaan aiempaa kokemusta maataloustöistä, mutta tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia! Töitä tehdään hyväksi todetulla rytmillä eli 3 aamuvuoroa, 3 iltavuoroa, jonka jälkeen 3 vapaata. Palkkaus maaseudun tes / neuvoteltavissa osaamisen ja taitojen mukaan.

Asiakkaastamme, työstä ja Duuri-tiimistä työnantajana (sekä tarjoamistamme henkilöstöeduista, mm. Epassi) kuulet lisää työhaastattelussa.

Täytä hakemus kotisivuillamme, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan aika haastattelulle.

Haastattelut aloitetaan heti ja valinta saatetaan tehdä jo hakuaikana. Odotamme hakemustasi!

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy (3107190-1)

Duuri-tiimi on uuden ajan vuokratyöfirma, jonka missio on tuoda sujuvuutta työmarkkinoille. Toivomme voivamme yllättää työntekijämme positiivisella kokemuksella vuokratyöstä. Yritämme satsata siksi sitoutumista lisääviin tekijöihin. Viime tyytyväisyyskyselyssä NPS (Suosittelisitko Duuri-tiimiä työnantajana) oli 93/100. Olemme yksityisomisteinen kasvava yritys ja tällä hetkellä työllistämme muutaman kymmenen ihmistä eri puolilta Suomea, suurin osa Hämeestä. Eteläisimmät työt ovat PK-seudulla ja Pohjoisimmat Pudasjärvellä ja Yli-Iissä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: