Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy

Lattianvalaja rakennustyömaille, LIMINKA

  • Sijainti Liminka
  • Julkaistu 14.10.2024, 8:45
  • Haku päättyy 01.11.2024, 0:00
  • 01.11.2024, 0:00

Lattianvalaja rakennustyömaille, LIMINKA

Haemme asiakasyrityksellemme Liminkaan ammattitaitoista lattianvalajaa. Työt alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuvat toistaiseksi. Palkkaus raksa-alan tessin mukaisesti, vähintään 16,23€/h. Tarjoamme työntekijöillemme Epassin!

Työssäsi tulet työskentelemään vaihtelevilla rakennustyömailla Oulusta +300 kilometrin säteellä. Tämä tehtävä edellyttää työkokemusta lattianvalajan työstä, B-ajokorttia ja työturvallisuuskorttia.

Työtehtäviisi kuuluu betonin valaminen, liippaus, hiominen, kiillotus ja pinnoitus. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa.

Asiakkaastamme, työstä ja Duuri-tiimistä työnantajana (sekä tarjoamistamme henkilöstöeduista, mm. Epassi!) pääset kuulemaan haastattelussa lisää.

Täytä hakemus kotisivuillamme, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan aika työhaastattelulle. Haastattelut aloitetaan heti ja valinta saatetaan tehdä jo hakuaikana. Odotamme hakemustasi!

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy (3107190-1)

Duuri-tiimi on uuden ajan vuokratyöfirma, jonka missio on tuoda sujuvuutta työmarkkinoille. Toivomme voivamme yllättää työntekijämme positiivisella kokemuksella vuokratyöstä. Yritämme satsata siksi sitoutumista lisääviin tekijöihin. Viime tyytyväisyyskyselyssä NPS (Suosittelisitko Duuri-tiimiä työnantajana) oli 93/100. Olemme yksityisomisteinen kasvava yritys ja tällä hetkellä työllistämme muutaman kymmenen ihmistä eri puolilta Suomea, suurin osa Hämeestä. Eteläisimmät työt ovat PK-seudulla ja Pohjoisimmat Pudasjärvellä ja Yli-Iissä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: