Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy

Suunnittelija, hakijapalvelut (kv-erillishaut)

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 11.10.2024, 14:00
  • Haku päättyy 28.10.2024, 15:00
  • 28.10.2024, 15:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Suunnittelija, hakijapalvelut (kv-erillishaut)

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – Se paras korkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee yli 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

SeAMK hakee osaajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.11.2024 – 31.12.2025 

Suunnittelija, hakijapalvelut

Yhteishakujen ohella SeAMKissa valitaan kasvava määrä uusia tutkinto-opiskelijoita erilaisten erillishakujen kautta. Suunnittelijana vastaat SeAMKin tutkintoon johtavan koulutuksen suomen- ja englanninkielisten koulutusten erillishakujen valmistelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä tutkinto-ohjelmien ja opetuksen tuen palvelujen kanssa. Vastuualueenasi on erityisesti vieraskielisen koulutuksen erillishakujen ja kehittäminen ja toteutus. Tehtävään sisältyy myös muita suomen- ja vieraskielisen haun erillishakujen valmistelu- ja toimeenpanotehtäviä.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, asiakaslähtöistä ja aktiivista palveluasennetta, tiimityötaitoja, joustavuutta ja kehittämishalukkuutta. Arvostamme aiempaa kokemusta korkeakoulujen hakuun liittyvistä tehtävistä, ammattikorkeakoulutuksen tuntemusta sekä korkeakoulujen yhteishaun tietojärjestelmien käyttökokemusta ja –osaamista. Arvostamme myös taitoa toimia erilaisissa korkeakoulu- ja yhteistyöverkostoissa sekä monialaisessa ja -kulttuurisessa työn kontekstissa.

Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, halua kehittää ja oppia, sekä ennakkoluulotonta ja joustavaa otetta työhön ja digitaalisiin työkaluihin muuttuvassa toimintaympäristössä. Tiimin ensisijainen työkieli on suomi, mutta valinnassa painotamme erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon ohella sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

  • merkityksellisen roolin osana SeAMKin opiskelijahallintoa ja kansainvälistä korkeakouluyhteisöä
  • monialaisen ja dynaamisen työyhteisön tuen tehtävääsi
  • mahdollisuuden kehittää vastuualueesi kokonaisuutta ja omaa osaamistasi
  • monipuoliset työsuhde-edut

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistan ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävän sijoituspaikka on Seinäjoki.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 28.10.2024 klo 15.00 mennessä. 

Lisätietoja antaa opintoasiainpäällikkö Hanna-Mari Rintala, hanna-mari.rintala@seamk.fi tai puhelimitse ma-to klo 16-17.

Osaamisalue: ,