Eezy Oyj

Hitsaaja Närpiöön

  • Sijainti Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa
  • Julkaistu 11.10.2024, 12:52
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

Hitsaaja Närpiöön

Hitsaajia

Etsimme asiakasyrityksellemme Oy Närko Ab:lle MIG-hitsaajia Närpiöön.

Tehtävään valitut henkilöt tulevat työskentelemään perävaunujen kehikoiden hitsaustyössä. 

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta hitsaamisesta sekä piirustusten lukutaitoa, sillä hitsaustyöt toteutetaan piirustusten avulla. Sinulla on hyvät kädentaidot ja kykenet työskentelemään tehokkaasti, mutta tarkasti tarkkuutta vaativassa työssä. Hyvällä asenteella ja uuden oppimisen halulla sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä tehtävässä. 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään tunnetussa perheyrityksessä mielekkäässä työympäristössä. Saat hyvän mahdollisuuden päästä kehittämään ja syventämään omaa alan osaamistasi.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on vakituinen, kokoaikainen arkityö ja töitä tehdään arkena päivävuorossa 7-15.30 välillä.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mia Laine
Eezy Henkilöstöpalvelut
0405339161
mia.laine@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,