Callamed Oy | Go On Mikkeli

Varastotyöntekijä

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 11.10.2024, 9:26
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

Varastotyöntekijä

Palvelutukku Itä-Suomi on paikallinen ja palveleva elintarviketukku, joka myy tuotteita omasta maakunnasta ja myös maailmalta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki elintarvikeryhmät, ja lisäksi laaja valikoima non-food -tuotteita. Panostamme palveluun ja logistiikkaan. Osaavassa joukossamme kaikki ovat asiakaspalvelijoita. Tuomme tuotteet sovitun toimitusrytmin mukaan, vaikka aamuvarhaisella.

Etsimme asiakkaallemme Palvelutukku Itä-Suomi Oy:lle reipasta varastotyöntekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen Mikkeliin.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, tavaroiden vastaanottamista ja hyllytystä, varaston hallintaa, kuormien keräilyä sekä varaston siisteyden ylläpitämistä. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville ma-pe välille, ja työ on 3-vuorotyötä.

Toivomme sinulta:
– oma-aloitteisuutta
– aiempaa kokemusta varastotyöstä
– järjestelmällisyyttä
– hyviä IT-taitoja

Tarjoamme sinulle:
– mielenkiintoisen osa-aikaisen työn
– monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden oppia uutta
– ammattitaitoisen työyhteisön tuen
– kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
– mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pian ohessa olevan linkin kautta, viimeistään 27.10.2024 mennessä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana! Työt alkavat mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Mikkelin
Tanja Liimatainen
HR-koordinaattori
tanja.liimatainen@go-on.fi
040 125 2556

Palkka
Kaupan alan tes, 12,45–14,16 e/h
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kalajoki, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tornio, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 15-37.5 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: