Henkilöstöliiga Turku Oy

Kontinpurkaja

  • Sijainti Kaarina
  • Julkaistu 10.10.2024, 13:23
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

Kontinpurkaja

Etsimme kontinpurkajia eri mittaisiin keikkoihin!

Asiakasyrityksemme on varasto- ja logistiikkapalveluihin erikoistunut yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa, Satakunnassa ja Pääkaupunkiseudulla. Yrityksen palveluihin kuuluu muun muassa varastohotelli, kustannustehokkaat Inhouse-palvelut, väliterminaalipalvelut ja muut logistiset lisäarvopalvelut. Yritys työllistää useita kymmeniä työntekijöitä erilaisiin logistiikka-alan tehtäviin.

Työn kuvaus:

Kontinpurkajan työtehtäviin kuuluu varastolle saapuvien tavarakonttien purkamista. Kontit sisältävät esimerkiksi astioita, urheiluvälineitä, tekstiilejä, pelejä, elektroniikkatuotteita tai kuivaruokaa. Purettavat tavarat voivat olla painavia ja nopeatahtinen työ sisältää paljon nostelua sekä purkamista, joten työssä pärjääminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja jonkin verran voimaa.

Töitä tehdään pääasiassa arkisin päivävuorossa. Työpaikka sijaitsee Turussa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Työt ovat usein yksittäisiä keikkoja tai yhtäjaksoisia hieman pidempiä työkeikkoja. Keikkatyön kautta on mahdollista työllistyä yritykseen myös pidempiaikaiseksi varastotyöntekijäksi tai säännölliseksi keikkailijaksi! Keikkatyöt alkavat sopimuksen mukaan. Työ sopii myös opiskelijalle ja omatoimisten opintojenkin oheen.

Odotamme:

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia varastotyöntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään joustavasti asiakkaan tarvitsemissa vuoroissa. Aiempi kokemus varastotyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta työ ollaan valmiita myös opettamaan. Tärkeintä on hyvä fyysinen kunto ja halu työskennellä varastoympäristössä.

Tarjoamme:

Monipuolista työkokemusta logistiikka-alalta ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Työvuorot on helppo sovittaa esim. opintojen rinnalla.

Tehtäviin annetaan perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti kotisivuillamme www.henkilostoliiga.fi
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden‑, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: