Validia Oy

Palvelupäällikkö Lahden Validia-taloon

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 10.10.2024, 12:36
  • Haku päättyy 24.10.2024, 23:59
  • 24.10.2024, 23:59

Palvelupäällikkö Lahden Validia-taloon

Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa. Haemme palvelupäällikköä Lahden Validia-taloon.

Hei sairaanhoitaja! Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi vammaispalveluissa ja toimimaan vastuutehtävissä? Palvelupäällikkönä sinulla on loistava mahdollisuus kerryttää työkokemusta esimiestehtävissä kokeneen yksikönjohtajan työparina.

Tässä tehtävässä toimit yksikönjohtajan tukena ja vastaat operatiivisen toiminnan sujuvuudesta. Työtehtäviisi sisältyy hallinnollisia tehtäviä, yksikön arjen organisointia ja sairaanhoitajan tehtäviä kollegasi kaverina. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä henkilöstön, asiakkaiden ja yksikönjohtajan kanssa. Tarvittaessa sijaistat yksikönjohtajaa ja toimit lähiesihenkilönä hoitohenkilöstölle. Tartut aktiivisesti arjen haasteisiin ja olet itseohjautuva myönteinen uudistaja, joka nauttii toiminnan kehittämisestä. Sinulla on sairaanhoitajan koulutus ja jonkin verran kokemusta esihenkilönä toimimisesta. Johtamisen opinnot katsotaan eduksi.

Lahden Validia-talo on 46-paikkainen ympärivuorokautisen vammaispalveluasumisen yksikkö, jossa viihtyvät niin asukkaat kuin työntekijämme. Toimintamme lähtökohtia ovat Inhimillisyys, Luottamus ja Oivallus (ILO) ja tavoitteenamme luoda Suomesta maailman paras maa vammaisille.

Tarjoamme sinulle
– Kattavan perehdytyksen
– Validian laajan kollegaverkoston tuen ja mentoriohjelman
– Työympäristön, jossa tuetaan ammatillista kasvua ja työhyvinvointia
– Kattavat työsuhde-edut mm. työsuhdepolkupyörän ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
– Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon

Toivomme sinulta
– Aitoa kiinnostusta vammaistyötä sekä esihenkilötyötä kohtaan
– Sairaanhoitajan tutkintoa
– Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
– Positiivista ja ILOista asennetta
– Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Hae osaksi Lahden Validia-talon tiimiä mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tietosi pääset lähettämään hakulomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Essi Rasehorn, essi.rasehorn@validia.fi tai puh. 044 4784 573 tai aluepäällikkö Satu Kainulainen, satu.kainulainen@validia.fi tai puh. 040 820 0878.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Muu Sopimuksen mukaan
Työskentelyaika:Päivätyö, Jaksotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakemuksen voi jättää hakulomakkeen kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Validia Oy

Validia tuottaa valtakunnallisesti asumisen, päivätoiminnan sekä henkilökohtaisen avun palveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille sekä kuntoutuspalveluita neurologisen tai aivovamman saaneille. Validia on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys- ja Avainlippu-merkki. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää: www.validia.fi.