Korpelan Voima kuntayhtymä

Toimitusjohtaja

  • Sijainti Kannus
  • Julkaistu 10.10.2024, 0:00
  • Haku päättyy 13.11.2024, 16:00
  • 13.11.2024, 16:00

Toimitusjohtaja

Tulevaisuuden sähkössä kiinni jo 105 vuotta.

Korpelan Voima kuntayhtymä hakee Toimitusjohtajaa virkasuhteeseen.

Toimitusjohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti Korpelan Voima -konsernin toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisuudesta jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

Tukenasi toimii laaja toimialaosaajien joukko, joka koostuu kuntahallinnon- ja talouden osaajista, sähkönjakeluverkon rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaisista, sekä energianmyynnin asiantuntijoista.

Johtoryhmätyöskentely on konsernissa vakiintunut toimintatapa. Roolissasi toimitusjohtajana korostuu suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja henkilöstölähtöinen johtaminen. Toimit yhteistyössä kuntaomistajien ja muiden sidosryhmien sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Seuraat aktiivisesti energia-alan kehitystä, uusia mahdollisuuksia ja toimintatapoja.

Tunnistat kuntayhtymän juurevan historian ja arvot sekä keskeisen merkityksen alueen elinvoimaisuuden tukemisessa. Haluat olla turvaamassa edullisten ja laadukkaiden energia-alan palveluiden tarjoamisen edellytyksiä myös tulevaisuudessa.

Odotamme sinulta
Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä näyttöä tuloksellisesta liiketoiminta- ja henkilöstöjohtamisesta.

Arvostamme
Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Olet kehityshenkinen, kykenet strategiseen ja kokonaisuudet hallitsevaan ajatteluun. Aikaisempi energia-alan tuntemus katsotaan eduksesi.

Korpelan Voiman kuntayhtymän hallitukselle osoitettu hakemus ja ansioluettelo toimitetaan 13.11.2024 klo 16:00 mennessä sähköisesti oheisen hakupainikkeen kautta. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Palkitsemme toimitusjohtajan roolin mukaisesti ja tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut tukemaan hyvinvointiasi. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Hakijoiden vertailussa voidaan tarvittaessa käyttää ulkopuolista soveltuvuusarviointia.

Lisätietoja antaa
hallituksen puheenjohtaja Piia Rautiola 050 591 1260 sekä varatoimitusjohtaja Perttu Huovinen 044 774 7236.

KORPELANVOIMA.FI

Osaamisalue: ,

Korpelan Voima kuntayhtymä

Korpelan Voima -konserni muodostuu seitsemän kunnan omistamasta Korpelan Voima kuntayhtymästä ja sen sataprosenttisesti omistamista sähkökauppaa harjoittavasta Korpelan Energia Oy:stä sekä sähkönsiirtotoimintaa harjoittavasta Verkko Korpela Oy:stä. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2023 n. 30 miljoonaa euroa ja sitä palveli n. 50-jäseninen henkilöstö.