Bolt.Works Oy

Lumityöntekijä, Lappeenranta, Imatra

  • Sijainti Imatra
  • Julkaistu 10.10.2024, 9:58
  • Haku päättyy 11.11.2024, 0:00
  • 11.11.2024, 0:00

Lumityöntekijä, Lappeenranta, Imatra

Haemme Lumityöntekijöitä Imatralle!

Haluatko saada raitista ilmaa ja samalla tienata talvirahat? Etsimme reippasta ja ahkeraa lumityöntekijää, joka on valmiina tarttumaan toimeen heti lumisateiden alkaessa. Tehtäviisi kuuluu käsilumitöitä sekä muita avustavia tehtäviä, joten liikettä päivissäsi riittää!

Mitä toivomme sinulta:
– Työturvallisuuskortti on välttämätön, jotta työskentelysi on turvallista ja sujuvaa.
– Oma auto katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus.

Tarjoamme sinulle:
– Mahdollisuuden työskennellä ulkona ja nauttia talven kauniista maisemista.
– Vaihtelevat työajat sään mukaan.
– Upean tiimin ja hyvän työilmapiirin.

Työt alkavat heti, kun lumi saapuu ja päättyvät sen sulamiseen. Tämä on täydellinen mahdollisuus sinulle, joka haluat joustavan työn ja nautit fyysisestä työstä raikkaassa ulkoilmassa. Tule mukaan talvitiimiimme!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 11.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!