Helsingin kaupunki

Toimitilakoordinaattori, Tilapalvelut

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 09.10.2024, 12:40
  • Haku päättyy 28.10.2024, 16:00
  • 28.10.2024, 16:00

Toimitilakoordinaattori, Tilapalvelut

Etsimme terveys- ja hyvinvointikeskusten tila-asioiden pariin osaavaa koordinaattoria 4 kuukauden määräaikaiseen tehtävään. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Toimitilakoordinaattori toimii Soten monitoiminnallisten tilojen käyttöön ja asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä. Toimitilakoordinaattorina tuet rakennuksissa toimivia Soten palvelukokonaisuuksia ja työskentelet tiiviissä kontaktissa talon käyttäjien kanssa mm. talotoimikunnan kautta. Tunnet tukipalveluiden avainhenkilöt, sopimussisällöt ja palvelukuvaukset sekä toimit kohteissa toimitilapäällikön ja toisen toimitilakoordinaattorin työparina. Valmistelet sopimusasioita ja teet käytännönläheistä työtä monitoimijakohteissa tila-asioiden osalta.

Työhön sisältyy myös asiakirjojen valmistelua, käsittelyä ja arkistointia sekä kokoussihteerinä toimimista ja talotoimikunnan kokousjärjestelyjä. Pääset vastaamaan monitoimijakeskuksien sisäisestä tiedotuksesta, yhteisten asioiden viestimisestä ja infonäyttöjen sisällön viemisestä ja päivittämisestä. Koostat erilaisia raportteja toimitilapäällikölle. Valmistelet tilauksia, vastaat laskujen tiliöinnistä, tarkastamisesta ja yhteisten hankintojen valmistelusta. Työssä jalkaudut säännöllisesti kohteisiin ja havainnoit tiloihin liittyviä asioita, kuten opasteiden päivitystarpeita. Työskentelet tilatarpeiden edistäjänä ja tilahallinnon yhteyshenkilönä. Olet yhteyshenkilönä eri sidosryhmille mm. puhtauspalveluille ja aulapalveluille. Juoksevien asioiden hoitaminen vauhdikkaasti eteenpäin ja itsenäinen työnteko ovat sinulle ominaista ja mukavaa puuhaa.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi toivomme hakijalta:

– Itsenäistä työskentelyä ja oma-aloitteisuutta
– Hyviä yhteistyö- ja esiintymistaitoja
– Organisointi- ja koordinointikykyä ja kokemusta vaihtelevista työtehtävistä
– Hyvää paineensietokykyä hektisessä ympäristössä
– Järjestelmällisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä
– Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, hyvää ymmärrystä ja empatiaa tilojen käyttäjien toiveita ja vaatimuksia kohtaan

Eduksi luemme lisäksi:

– kokemuksen taloushallinnon operatiivisista tehtävistä (esim. laskujen tarkastus)
– Kokemuksen toimitilahallinnosta
– Jonkin sosiaali- ja terveystoimialan tuntemus

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka 3148 e/kk + mahdollinen kokemuslisä
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tilahallintapäällikkö Siiri Salminen
p. 040 678 2449
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @sotehelsinki ja @stadinbrankkari.