Simon kunta

Rakennustarkastaja-ympäristösihteeri

  • Sijainti Simo
  • Julkaistu 09.10.2024, 12:45
  • Haku päättyy 23.10.2024, 12:00
  • 23.10.2024, 12:00

Rakennustarkastaja-ympäristösihteeri

Simon kunta hakee määräaikaiseen virkasuhteeseen viransijaista rakennustarkastaja-ympäristösihteeriä.

Rakennustarkastaja-ympäristösihteerin tehtäviin kuuluu Simon kunnan hallintosäännössä määrätyt rakennusvalvontaan ja ympäristönsuojeluun liittyvät viranomaistehtävät.

Rakennustarkastaja-ympäristösihteerin tehtävänä on tuottaa maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti rakennusvalvontapalvelu, suorittaa katselmuksia ja neuvoa rakentamiseen liittyvissä asioissa. Rakennusvalvonta antaa ohjeita ja neuvoja rakentajille, käsittelee rakentamiseen ja maiseman muuttamiseen tarvittavat luvat, suorittaa lupiin liittyvät tarkastukset, vastaa rakennetun ympäristön valvonnasta sekä hoitaa rakentamisen arkisto- ja tietopalvelua.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai pätevyyttä koskevan siirtymäsäännöksen 108 § mukainen hyväksyttävä rakennusalan tutkinto sekä asetuksen mukainen riittävä kokemus rakennussuunnittelun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Eduksi katsotaan rakennusvalvonnan käytössä olevia ohjelmistojen (Lupapiste, Kuntanet) tuntemus. Aikaisempi työkokemus rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun tehtävissä katsotaan eduksi.

Määräaikaisen virkasuhteen kesto on 6 kk. Palkkaus 4024,02 €/kk, määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valittava voi esittää myös oman palkkatoivomuksen. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Viran koeaika on kaksi kuukautta.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 23.10.2024 klo 12 mennessä Kuntarekryn sähköisen kanavan kautta.
Lisätietoja: Sampo Mäkelä, vs. tekninen johtaja puh. 040 6262 693, sampo.makela@simo.fi.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka TS
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Sampo Mäkelä, vs. tekninen johtaja puh. 040 6262 693, sampo.makela@simo.fi.
Lähde: Työmarkkinatori

Simon kunta

Simo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja tarjoaa joki- ja merimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön.
Simon kunta on savuton työpaikka.