Camut Oy

Henkilökohtainen avustaja Helsinkiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 09.09.2024, 9:38
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:00
  • 31.10.2024, 23:00

Henkilökohtainen avustaja Helsinkiin

Etsimme Helsingin asiakkaillemme (tällä hetkellä erityisesti Helsingin keskustan ja Itä-Helsingin alueelle) vakituisia henkilökohtaisia avustajia, jolla on suomen kieli hallussa.

Henkilökohtainen avustaja toimii avustettavan tukena ja apuna niin kotona kuin kodin ulkopuolellakin. Työnkuva muodostuu yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Avustaminen on monipuolista työtä, jossa korostuu vuorovaikutus sekä yhteistyötaidot. Avustajan tehtävänä on auttaa niissä asioissa, joista avustettava ei vammansa tai sairautensa vuoksi itsenäisesti selviydy. Työnkuvaan voi kuulua esimerkiksi päivittäisissä askareissa avustamista, kuten kotitöissä ja pukeutumisessa auttamista. Avustaja on apuna asioiden hoidossa, kuten kauppareissuilla sekä avustaa tarpeen mukaan asiakkaan työpaikalla tai koulussa. Avustaja mahdollistaa myös osallistumisen harrastuksiin ja erilaisiin tapahtumiin.

Työhön ei vaadita alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta. Perehdytämme sinut ennen ensimmäistä avustuskeikkaa ja tarjoamme jatkokoulutusta aina tarpeen vaatiessa.

Toivomme henkilökohtaiselta avustajalta arvojemme mukaista toimintaa; Camut ovat luotettavia, kunnioittavia ja ystävällisiä ihmisiä, jotka kuuntelevat ja arvostavat asiakasta hänen omassa ympäristössään. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut työskentelystä Camuilla!

Please note: Fluent Finnish language is required in this position.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 10-60 tuntia kuukaudessa.
Työ alkaa:Alkaen 21.10.2024
Palkka:Aikapalkka peruspalkka 12,64 e/h lisäksi yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukaiset lisät
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tässä linkki työnhakulomakkeeseen: https://camut.fi/avustaja/
Voit myös soittaa meille suoraan: 044 715 0956
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Camut Oy

Haluatko tehdä työtä, jolla on suuri ja välitön vaikutus ihmisen elämään? Jos vastasit kyllä, niin sinussakin asuu pieni Camu sisälläsi!

Henkilökohtainen avustaja toimii avustettavan tukena ja apuna niin kotona kuin kodin ulkopuolellakin. Työnkuva muodostuu yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Avustaminen on monipuolista työtä, jossa korostuu vuorovaikutus sekä yhteistyötaidot. Avustajan tehtävänä on auttaa niissä asioissa, joista avustettava ei vammansa tai sairautensa vuoksi itsenäisesti selviydy.

Työnkuvaan voi kuulua esimerkiksi päivittäisissä askareissa avustamista, kuten kotitöissä ja pukeutumisessa auttamista. Avustaja on apuna asioiden hoidossa, kuten kauppareissuilla sekä avustaa tarpeen mukaan asiakkaan työpaikalla tai koulussa. Avustaja mahdollistaa myös osallistumisen harrastuksiin ja erilaisiin tapahtumiin.