Validia Oy

Yksikönjohtaja Poltinahon Validia-talolle

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 09.10.2024, 8:15
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

Yksikönjohtaja Poltinahon Validia-talolle

Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa. Haemme yksikönjohtajaa Poltinahon Validia-taloon.

Millaista johtajaa etsimme? Odotamme, että sinulla on koulutustausta sote-alalta, esimerkiksi sairaanhoitajan tai sosionomin ammattikorkeakoulututkinto. Kokemus ja ymmärrys vammaisalasta on tärkeää, ja edellytämme sinulta myös johtamiskokemusta sosiaali- tai terveysalalta. Haemme läsnäolevaa, langat käsissään pitävää johtajaa, jolla on halua kehittää työyhteisöä ja yksikköä kohti menestystarinaa.

Poltinahon Validia-talo tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 25 asukkaalle. Asiakkaamme ovat liikuntavammaisia ja vammautuneita henkilöitä ja me Validialla mahdollistamme heidän omannäköisen ja laadukkaan elämän.

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa ja olla avainasemassa johtaessasi tehostettua palveluasumista tarjoavan yksikön päivittäistä toimintaa. Yksikönjohtajana varmistat, että palvelumme ovat asiakaslähtöisiä, korkealaatuisia ja että tiimimme toimii yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Sinulla on merkittävä rooli työntekijöidemme kehittämisessä ja motivoinnissa sekä yhteistyön edistämisessä sidosryhmien kanssa. Toimit asiakaskeskeisesti, kehität sekä johdat yksikköä tuloksellisesti. Olet itseohjautuva ja omaat positiivisen työasenteen sekä edistät hyvää työilmapiiriä. Sinulla on hyvät verkostoitumistaidot niin viranomaisten kuin asiakkaidemme läheisten kanssa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkauksesta sovitaan erikseen, esitäthän palkkatoiveesi hakemuksessasi. Raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle.

Toimintamme lähtökohtia ovat Inhimillisyys, Luottamus ja Oivallus (ILO) ja tavoitteenamme luoda Suomesta maailman paras maa vammaisille. Instagramista voit kurkata, miltä arki Validialla näyttää!

Tarjoamme sinulle
– Kattavan perehdytyksen
– Validian laajan kollegaverkoston tuen ja mentoriohjelman
– Työympäristön, jossa tuetaan ammatillista kasvua ja työhyvinvointia
– Kattavat työsuhde-edut mm. työsuhdepolkupyörän ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
– Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon

Toivomme sinulta
– Aitoa kiinnostusta vammaistyötä sekä esihenkilötyötä kohtaan
– Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
– Sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa ja johtamiskoulutusta, joko erikseen tai tutkintoon sisällytettynä
– Erinomaisia organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä
– Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Hae osaksi ILOista tiimiämme mahdollisimman pian alla olevaan lomakkeen kautta. Hakuaikaa on 27.10.2024 saakka. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa aluepäällikkö Pia Kajava p. 044 765 1452 tai pia.kajava@validia.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu sopimuksen mukaan
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Jätäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Validia Oy

Validia tuottaa valtakunnallisesti asumisen, päivätoiminnan sekä henkilökohtaisen avun palveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille sekä kuntoutuspalveluita neurologisen tai aivovamman saaneille. Validia on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys- ja Avainlippu-merkki. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää: www.validia.fi.