Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy

Peltiseppä, väh. 6kk, FORSSA

  • Sijainti Forssa
  • Julkaistu 09.10.2024, 8:13
  • Haku päättyy 28.10.2024, 0:00
  • 28.10.2024, 0:00

Peltiseppä, väh. 6kk, FORSSA

Haemme asiakasyrityksellemme Forssaan peltiseppää. Töitä on tarjolla vähintään 6 kk:n ajaksi, hyvin todennäköisesti pidempäänkin. Tarjoamme työntekijöillemme Epassin! Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti, olemme kiinnostuneita kuulemaan palkkatoiveesi!

Työsuhde on kokoaikainen. Tässä tehtävässä edellytetään kokemusta peltisepän työtehtävistä. Lisäksi tehtävässä vaaditaan tarkkuutta, käsityötaitoja ja metallien käsittelyn tuntemusta. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa, viikonloput on vapaita.

Asiakkaastamme, työstä ja Duuri-tiimistä työnantajana (sekä tarjoamistamme henkilöstöeduista, mm. Epassi) kuulet lisää työhaastattelussa.

Täytä hakemus kotisivuillamme, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan aika työhaastattelulle. Haastattelut aloitetaan heti ja valinta saatetaan tehdä jo hakuaikana. Odotamme hakemustasi!

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy (3107190-1)

Duuri-tiimi on uuden ajan vuokratyöfirma, jonka missio on tuoda sujuvuutta työmarkkinoille. Toivomme voivamme yllättää työntekijämme positiivisella kokemuksella vuokratyöstä. Yritämme satsata siksi sitoutumista lisääviin tekijöihin. Viime tyytyväisyyskyselyssä NPS (Suosittelisitko Duuri-tiimiä työnantajana) oli 93/100. Olemme yksityisomisteinen kasvava yritys ja tällä hetkellä työllistämme muutaman kymmenen ihmistä eri puolilta Suomea, suurin osa Hämeestä. Eteläisimmät työt ovat PK-seudulla ja Pohjoisimmat Pudasjärvellä ja Yli-Iissä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: