Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

Tuotantotyöntekijä / Anton & Anton

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 08.10.2024, 16:13
  • Haku päättyy 21.10.2024, 23:59
  • 21.10.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijä / Anton & Anton

Haemme asiakasyrityksellemme Anton & Anton Oy:lle tuotantotyöntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Kuopioon. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuun aikana. Työaika on aluksi vaihteleva, keskimäärin 20–37,5 h/vko, mutta toiminnan vakiintuessa ja kasvaessa tuntimäärää voi olla mahdollisuus päivittää. Työt alkavat yhdessä vuorossa, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön. Tehtävän palkka on alan työehtosopimuksen mukainen.

Tuotantotyöntekijänä työskentelet monipuolisissa valmistuksen ja pakkauksen tehtävissä osallistuen ruokakauppojen parhaiden valmisaterioiden tuotantoprosessiin. Osaamisesi mukaan tehtävänkuvaasi voidaan painottaa hieman eri osastoille, mutta toimintaa käynnistäessä arvostamme eri prosessin vaiheisiin mukautuvia henkilöitä.

Anton&Anton syntyi vaihtoehdoksi sieluttomille supermarketeille Porvoossa vuonna 2008. Nykyään valmistamme oman brändimme valmiita aterioita sekä teemme sopimusvalmistusta asiakkaillemme omassa ruokatehtaassamme. Tuotteita myydään sadoissa päivittäistavarakaupoissa ympäri Suomen. Toiminnan kasvaessa tuotanto siirtyy kokonaisuudessaan Helsingistä Kuopioon.

Anton&Anton on osa Heino Group konsernia ja siten huikealla paikalla osana suomalaisen ruokakulttuurin kehitystä. Heino Group Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö ja ruoka- ja juoma-alan yrittäjä, sijoittaja, omistaja ja tukija. Heinon ydinperheeseen kuuluvat kotivesien laatukalaa jalostava Kalavapriikki Oy, käsin poimittuja ja käymisen arvoisia juomaelämyksiä tarjoava Brukett Oy ja ruokakaupan parhaita valmisaterioita tekevä Oy Anton & Anton.

Tehtävään parhaat valmiudet antavat aiempi työkokemus tuotanto- ja/tai elintarvikealan työstä, hyvät tiimityötaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja hygieeninen työskentelyote. Tehtävä edellyttää hygieniapassia sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Voit hyvin olla myös urasi alkuvaiheilla tai alanvaihtaja, sillä arvostamme ruuasta aidosti innostunutta asennetta sekä kykyä oppia uutta. Katsomme eduksi kokemuksen erilaisista tuotannon järjestelmistä, FSSC 22000 tai BRC –laatusertifikaatin tuntemuksen ja mekaanisen ymmärryksen tuotantokoneiden käyttöön.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja uramahdollisuuksia kasvavassa työympäristössä sekä hyvät henkilöstöedut osana Heino Group –konsernia. Haastattelemme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 20-37.5 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: