Lassila & Tikanoja

Kuorma-autonkuljettaja Kittilään

  • Sijainti Kittilä
  • Julkaistu 08.10.2024, 11:00
  • Haku päättyy 07.11.2024, 11:49
  • 07.11.2024, 11:49

Kuorma-autonkuljettaja Kittilään

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä; väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona!

Haemme nyt tarmokasta kuorma-autonkuljettajaa Kittilään, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin. Jokainen työpäivä on erilainen ja kuljettajan täytyy pystyä sietämään muutoksia ja häneltä odotetaan myös kykyä ratkaista ongelmatilanteita itsenäisesti.  Koska työ on hektistä ja tilanteet muuttuvat nopeaa, tarvitaan kuljettajalta toisinaan myös joustoa työtehtävien ja työaikojen suhteen. Muuttuvien tilanteiden vuoksi toivomme, että voimme mahdollisesti tarjota töitä myös tämän määräaikaisuuden jälkeen. Tämän reitin autot lähtevät ajoon osoitteesta Rovaniementie 699, 99100 Kittilä.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys. Työturvallisuus-  sekä digipiirturikortin katsomme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa, ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä. Tehtävään valitulle tehdään työhöntulotarkastus sekä huumausainetestaus.

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä maapallolla, sillä meidän tehtävänämme on pistää kaikki ihmisen aikaansaama uudelleen käyttöön. Meillä saat ympärillesi aina joukon osaavia ja ammattitaitoisia työkavereita. Olemme tunnettuja siitä, että meillä hyvä fiilis. Jopa yli 82 % L&T:läisistä suosittelee L&T:tä työpaikkana. Saat käyttöösi asianmukaiset työvälineet, kaluston sekä työtäsi arvostavan esihenkilön tuen. Meillä satsataan työturvallisuuteen tosissaan! Tutustu tarkemmin kuljettajan työhön L&T:llä: lt.fi/kuljettajaksi.

Hakuaika päättyy 7.11.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: markus.salmikivi@lassila-tikanoja.fi tai puh:0504756082. Huomioithan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, joten täytäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakeminen: https://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/14225/42888406
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: