Worker Akatemia Oy

Korjaamotyönjohtaja Kainuuseen

  • Sijainti Varsinais-Suomi, Uusimaa, Satakunta, Päijät-Häme, Pohjois-Savo, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjanmaa, Pirkanmaa, Lappi, Kymenlaakso, Keski-Suomi, Keski-Pohjanmaa, Kanta-Häme, Kainuu, Etelä-Savo, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Karjala
  • Julkaistu 08.10.2024, 10:40
  • Haku päättyy 28.10.2024, 23:59
  • 28.10.2024, 23:59

Korjaamotyönjohtaja Kainuuseen

Haemme asiakkaallemme KORJAAMOTYÖNJOHTAJAA Sotkamoon. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Korjaamotyönjohtajana vastaat vuorotyötä tekevien asentajien käytännön päivittäisestä työnjohdosta osallistuen myös itse asennustyöhön. Toimit tiiviissä yhteistyössä asentajien, työnjohtajien ja korjaamopäällikön kanssa. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta työmaakohteillemme eri puolille Suomea. Toivomme sinulta turvallisuutta edistävää asennetta ja työskentelyotetta sekä oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja paineensietokykyä. Tämä rooli tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää raskaan kaluston asennuskokemustasi ja johtamistaitojasi osana ammattitaitoista tiimiä. Voit olla kokenut ja ammattitaitoinen raskaankaluston asentaja, jolla on halua edetä työnjohtajaksi tai jo työnjohtokokemusta omaava ammattilainen.

Odotamme sinulta:

* Alalle soveltuvaa koulutusta ja kokemusta raskaskoneasentajan tehtävistä
* Aiempi kokemus työnjohtotehtävistä katsotaan eduksi
* Halua ja mahdollisuutta tehdä vuorotyötä
* Turvallisuutta edistävää työskentelyotetta ja positiivista asennetta

Kiinnostuitko? Jätä meille vapaamuotoinen hakemus 28.10.2024 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Heta Lappi numerosta 050 375 0387 tai heta.lappi@worker.fi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: